Vota
Resultat:
3 vots
Redacció | Actualitzat el 22/11/2010 a les 20:42h

JEV presenten a Manresa la campanya «Vota el que els fa mal»

Les joventuts d'ICV demanen al jovent que triï entre futur o resignació i tornada al passat

Planelles i Marañón a l'Institut Lacetània. Foto: JEV

Joves d'Esquerra Verda, les joventuts d'ICV han presentat aquest matí a Manresa la seva campanya sota el lema "Vota el que els fa mal". La roda de premsa s'ha dut a terme a davant de l'IES Lacetània per tal de exemplificar així una de les propostes del programa electoral dels ecosoialistes, invertir de manera decidida en la millora i l'augment de l'oferta de formació professional.

Per a Joves d'Esquerra Verda, "ni el fracàs escolar ni les elevades taxes d'atur i precarietat laboral de la gent jove, es combaten amb xecs, sinó amb més inversió en formació, i un augment dels recursos destinats a beques de manera que cap jove hagi de deixar d'estudiar per raons econòmiques". En aquest sentit, ICV-EUiA en matèria de joventut proposa el manteniment de les escoles taller i el batxillerat nocturn, un augment de la inspecció laboral, i la creació de les beques salari.

Pau Planelles, membre de Joves d'Esquerra Verda i número 31 de la candidatura, ha volgut combatre la imatge "distorsionada i estigmatitzada" dels joves amb el concepte "ni-ni" perquè "no és veritat que la gent jove no fem o no vulguem fer res. La major part de joves o estudiem o, si es pot, treballem, o les dues coses alhora". "Ja n'hi ha prou! Els joves, com tothom, volem simplement una feina i una vida dignes", ha assegurat.

Per la seva banda, Albert Marañón, responsable de Joves d'Esquerra Verda a les comarques centrals ha remarcat que "el proper diumenge en juguem si tornem al passat i ens resignem, o mirem cap al futur". Per Marañón la proposta de contracte de pràctiques per la gent jove que proposa CiU suposa un "retorn a l'esclavitud i a treballar sense cobrar" i ha assegurat que "davant d'aquestes amenaces de retallades socials sense precedents, davant aquells que volen privatitzar serveis públics fonamentals, votar ICV-EUiA és l'únic vot que els fa mal". Marañón ha insistit que "avui la garantia de barrar el pas a la dreta, als discursos racistes i als corruptes, no és l'esquerra que sovint es despista i acaba mirant on no toca, sinó aquella que es manté fidel als seus principis, aquella que no aprova reformes laborals injustes i aquella que ha garantit que a Catalunya aquells que més tenen paguin més impostos, ICV-EUiA".

Navega per les etiquetes

icveleccions autonòmiques 10jev

COMENTARIS

+3
-0
Totalment d'acord
Anònim, 23/11/2010 a les 09:28
El que fa més mal a Catalunya sens dubte és votar ICV, per això no els votaré. De totes maneres felicitats per la campanya, i per molts anys, es molt bo que tinguem aprenents de polític tant i tant preparats.
+4
-0
Sempre negatius
Sempre negatius, 23/11/2010 a les 12:59
Un cop més aquests sectaris d'ICV-EUiA-AEIOU campanya en negatiu.
+2
-0
Ni cinc
Víctor Albert, 23/11/2010 a les 17:11
No es mereixen treure ni un vot, s'han passat 7 anys al govern i ara resulta que la culpa és dels altres. Quina barra !! I tant que fa mal....... veure'ls.
+0
-0
Ui que joves!
Anònim, 24/11/2010 a les 09:02
Si, ja teniu raó.

El què passa és que no tenen gent jove, i aquests com que no arriben als 40 encara es consideren joves.
No tenen relleu generacional... són quatre gats. Això si, s'ha de reconèixer, tot amb càrrec...

FEU EL VOSTRE COMENTARI


Aquest comentari quedarà pendent d'aprovació per part de l'administrador del web. Si voleu que el vostre comentari es publiqui de forma instantània i sense passar control previ, heu d'estar registrats. Podeu registrar-vos fent clic aqui

Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Edicions locals
Enquesta
Què votaràs a les eleccions al Parlament del 28-N?
      Vots emesos: 619


- Som a Internet des del maig de 1996
- SCG Aquitània SL
- Empresa adherida a l'Internet Quality Agence
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: