Dimecres, 24 de novembre de 2010 | 19:34
Vostè es troba a: Inici > Esports >

A trencar el malefici grec abans del clàssic

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
El Barça mai ha guanyat a Grècia en partit de Champions
A trencar el malefici grec abans del clàssic
24/11/2010 11:12
9barça-panathinaikos
Abans del clàssic, el Barça té una assignatura pendent a Grècia. Més enllà d'assegurar-se la classificació per a la propera ronda de la Champions, els blaugranes mai han guanyat al país hel·lè en partit de la màxima competició europea.
Des de 1975, quan va viatjar per primera vegada a Grècia per jugar en Salónica, el Barça mai ha pogut guanyar a Grècia en Champions League, malgrat que sí ho ha aconseguit en alguna ocasió en la Copa de la UEFA, contra el Panionios i l'AEK Atenas. Enfront del Panathinaikos, el balanç és d'un empat i una derrota.

Estadístiques apart, una victòria permetria a l'equip de Guardiola assegurar-se de manera matemàtica la classificació per a la següent ronda, més enllà del resultat del partit entre el Rubin Kazan i el Copenaghe.

Per a això, Guardiola sortirà amb un equip de plenes garanties, sense excessives rotacions, tot i que està previst que Pedro es quedi en la banqueta, que Iniesta avanci la seva posició i que el lloc del manxec al centre del camp l'ocupin Keyta o fins i tot Adriano.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1