Dimecres, 24 de novembre de 2010 | 19:39
Vostè es troba a: Inici > Esports >

El cop de cap li costa tres partits a Eto'o

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
El camerunès haurà de pagar també 30.000 euros de multa
El cop de cap li costa tres partits a Eto'o
Esports 23/11/2010 12:13
El davanter camerunès de l'Inter de Milan, Samuel Eto'o, ha estat sancionat amb tres partits i 30.000 euros de multa pel cop de cap que va donar diumenge passat al defensa eslovè del Chievo de Verona, Cesar, acció que no va ser sancionada sobre el cesped.
Eto'o agredeix a Cessar amb un cabezazo
L'organisme disciplinari de la Sèrie A, després de visionar el video de l'agressió, considera "reprovable l'acte comès per l'interista" i destaca la "conducta violenta" i "intencionalitat" de l'acció. "Obvi és el fet per endavant de copejar l'oponent i igualment és òbvia la força exercida en el cop", expliquen en un comunicat.

D'altra banda, la comissió no ha sancionat el defensa del Chievo, que havia estat acusat d'haver provocat el davanter camerunès, que es perdrà els partits que resten a l'Inter en 2010 i tornaria al camp el 6 de gener amb l'Inter de Milan-Nàpols.

Diumenge passat, el davanter camerunès va propinar un cop de cap -que ha provocat comparacions amb l'acció de Zidane contra Materazzi a la final del Mundial 2006- en el pit al defensa del Chievo després d'un forcejament al mig del camp però el davanter no va estar amonestat, ni amb cartolina groga pel col·legiat. Cesar va manifestar al final del partit que el jugador de l'Inter no li va demanar disculpes després de l'incident i finalment l'ex blaugrana ha estat sancionat per la Sèrie A.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1