Dimecres, 24 de novembre de 2010 | 19:46
Vostè es troba a: Inici > Municipis >

La Plaça del Poble es convertirà en un espai públic per potenciar l'entramat social del barri

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Montornès del Vallès
La Plaça del Poble es convertirà en un espai públic per potenciar l'entramat social del barri
Municipis 23/11/2010 19:20
La Diputació de Barcelona ha lliurat a l'alcalde de Montornès del Vallès, Daniel Cortès, el projecte d'urbanització de la Plaça del Poble que respon a les propostes veïnals sorgides del procés de participació ciutadana realitzat dins del Pla de Llei de Barris.
Montornès del Vallès
El projecte proposa la remodelació de la plaça creant un espai públic de qualitat que afavoreixi i potenciï l'entramat social del barri i faci la vida més còmoda i agradable als veïns.

La Plaça s'urbanitza conservant la percepció d'un espai únic i creant àrees petites pensades per acollir els diferents usos, zones d'estada, jocs infantils, etc. L'actuació contempla també la renovació dels elements d'urbanització envellits i malmesos, incorporant-ne de nous i millorant la vegetació en general de la plaça.

Aquesta proposta ha prioritzat fer accessible l'espai públic de la plaça a tothom, amb especial cura per afavorir l'accés als col•lectius amb mobilitat reduïda.

El termini d'execució de les obres previst és per les fases I i II, de sis mesos i per a la fase III, de quatre mesos. Pel que fa als costos, per a les dues fases el pressupost és de més de 990.000 euros. La Diputació de Barcelona assumeix el cost de la redacció del projecte que és de 29.323 euros.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1