Dimecres, 24 de novembre de 2010 | 19:30
Vostè es troba a: Inici > Comunicació >

Sara Carbonero passa pel quiròfan per augmentar la seva davantera

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Així ho publica Diez Minutos
Sara Carbonero passa pel quiròfan per augmentar la seva davantera
24/11/2010 13:43
9carbonero
Segons publica aquesta setmana la revista ‘Diez Minutos', la periodista Sara Carbonero, parella del porter madridista, Íker Casillas, ha experimentat en els últims mesos una pèrdua de pes considerable. És per això que ha decidit passar pel quiròfan per augmentar-se els pits.
Per tot això Carbonero ha escollit per millorar el seu físic l'Hospital Nisa Pardo d'Aravaca, un prestigiós centre de Madrid, un dels pocs llocs a Espanya on s'utilitza un simulador virtual que permet a la pacient veure el resultat abans de l'operació d'augment de mames.

La presentadora de Telecinco podrà lluir una nova talla de sostenidor adequada a les seves proporcions físiques, que en el cas de Carbonero, es tractaria d'uns discrets implants de 250 grams en cada mama, que es col·loquen per sota del múscul, per la qual cosa estèticament no es nota la diferència amb un pit no operat i no li impedirà donar de mamar als seus futurs fills, segons informa Diez Minutos.

Durant la seva estada de tres dies al centre hospitalari, Carbonero va estar acompanyat per Casillas i la seva millor amiga, Mar Senallar. Sara haurà de suportar durant diversos dies els vendajes que subjecten els seus nous implants, que no li impediran desenvolupar amb total normalitat les seves obligacions laborals.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1