Dimecres, 24 de novembre de 2010 | 19:39
Vostè es troba a: Inici > Esports >

Shakira i Piqué, junts a Blanes

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Augmenten els rumors sobre una possible relació
Shakira i Piqué, junts a Blanes
23/11/2010 18:15
9shakira
Amb motiu del seu concert del passat divendres en el Palau dels Esports de Madrid, Shakira va passar uns dies per Espanya. Però la colombiana no només va visitar la capital , sinó que també va tenir temps per passejar-se per, Barcelona el diumenge on hauria tingut una trobada Gerard Piqué.
Diumenge passat, Shakira i Piqué van ser vists junts a la localitat gironina de Blanes, a la costa mediterrània. Aquesta trobada només alimenta els rumors que apunten a que entre tots dos podria haver-hi quelcom més més que amistat. De fet, ell és l'únic futbolista espanyol que apareix en el videoclip de Waka-waka.

El diari esportiu Sport ha publicat la notícia de la trobada entre cantant i jugador de futbol. Però, encara que això no faci més que alimentar els rumors sobre una possible relació entre tots dos, no cal oblidar que la família de Shakira procedeix de Ripoll (Girona).

A més, aquest no és l'únic vincle que uneix a la cantant colombiana amb el nostre país. Dos de les seves germanes també viuen a Espanya i els darrers rumors asseguren que l'artista podria haver-se comprat un pis a Barcelona per estar més a prop d'elles.

Precisament a la ciutat comtal va ser on es va rodar el seu últim videoclip i on ha de tornar per fer el mític anunci de Freixenet. En teoria, actualment Shakira manté una relació amorosa amb Antonio de la Rúa mentre que Piqué surt amb la seva núvia Nuria, així que, de moment, l'únic que queda clar és que futbolista i cantant són grans amics.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1