RSS d'elDebat.cat
elDebat.cat
24/11/2010 18:45
Fa el clàssic brindis de Freixenet en català, justa abans del seu concert al Palau Sant Jordi
Shakira nega tenir cap romanç amb Gerard Piqué
Redacció - Agències

La cantant colombiana més universal, Shakira, ha presentat a l’hotel Vela de la Barceloneta les primeres imatges del clàssic anunci de Nadal de Freixenet gravat al Parc Audiovisual de Catalunya a Terrassa en una jornada maratoniana de més de 25 hores i que encara es troba en fase de post-producció (ha estat dirigit per Jaume de Laiguana).

En l’avançament de l’anunci s’ha pogut veure i escoltar com Shakira fa el clàssic brindis tant en català com en castellà a més d’altres imatges del ‘making of’. La colombiana ha confessat estar aprenent català i agradar-li la cançó ‘Boig per tu’.

Als rumors d’una possible relació amb el futbolista del Barça Gerard Piqué ha contestat (veure vídeo) contundentment “és un wakrumor que me han wakadjudicado. Es un gaje de mi wakaoficio”. A més de negar haver-se comprat cap casa a Barcelona.

Una presentació que s’ha portat a terme molt a prop d’on Shakira va protagonitzar el seu últim videoclip. També es va projectar un tall del mateix director sobre la raó d’ésser de la Fundació Pies Descalzos de la cantant.

“En Colòmbia vaig viure una realitat molt dura, vaig anar concretant projectes i volia fer alguna cosa al respecte”, ha declarat Shakira al respecte del per què crear una fundació que ajuda als infants a rebre ensenyança.

I ha afegit, “en menys de dos anys un jove de nom Néstor Torres, que vivia en la zona més deprimida de Barranquilla ha estat un dels que millors notes ha tret a tota Colòmbia i ara començarà una carrera d’Enginyeria”. “A través de l’educació és possible redirigir el destí, de nens condemnats a la violència de grups paramilitars o ‘la guerrilla’.

A l’anunci de Freixenet, la cantant ‘regala’ la seva imatge a canvi de que l’empresa doni uns 500.000 euros a la seva Fundació. Aquesta aportació servirà per construir una escola a Port-au-Prince (Haití) i una altra a Cartagena (Colòmbia). Amb tot, la xifra que oferirà la multinacional catalana pot ampliar-se, ja que la seva col•laboració té vocació de continuïtat.

Shakira en concert
Shakira actuarà avui al palau Sant Jordi on previsiblement es tornarà 'Loca', tal com diu a la cançó que encapçala el seu últim àlbum, 'Sale el sol’. El videoclip d’aquesta cançó va ser gravat als carrers de la Barceloneta anterioment esmentat.

Poc amant dels escàndols, la discreta Shakira no ha pogut escapar de la polèmica quan, després de rodar el vídeo de 'Loca', l'Ajuntament de la capital catalana va valorar la possibilitat de multar-la per anar en moto sense casc i banyar-se a la font de Pla de Palau; a més, l'equip de la cantant no va sol•licitar els permisos necessaris per rodar al carrer. A la roda de premsa de la presentació de l’anuncia de Freixenet ha dit “si m’arriba la pagaré. Vaig ser dolenta”.

Amb el seu concert a Barcelona la cantant farà les paus amb una ciutat amb la qual manté nombrosos vincles. El fotògraf barceloní Jaume de Laiguana va dirigir el vídeo de 'Loca' i també ha estat el responsable del vídeo 'No' -que va rodar al port de Barcelona- i de 'Gipsy', on la colombiana va comptar amb la companyia del tenista Rafa Nadal. A més, al juliol va fotografiar Shakira en un camp de blat a Eivissa.

Aquesta serà la tercera vegada que Shakira Isabel Mebarak Ripoll -el seu segon cognom delata la seva ascendència catalana- visita Barcelona aquest any, on té grans amics i acostuma a passar llargues temporades.

En el seu concert al palau Sant Jordi, Shakira repassarà els seus últims èxits, com 'Loca', 'Loba' i l'imbatible 'Waka Waka', cançó oficial del Mundial de Sud-àfrica i talismà de la Selecció Espanyola. Tampoc deixaran de sonar 'hits' com 'La Tortura', 'Hips don't lie', 'Suerte' i 'Ciega Sordomunda'. Abans d'arribar a Barcelona, Shakira ha actuat a Madrid i aquest dimarts ho farà a Bilbao.
Imprimeix Enviar a un amic
La TafaneraMenéamedel.ico.usChuzaFacebookIndependènciaCatosfera
Nou comentari
L'empresa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que contiguin insults i/o difamacions, per tal de preservar la imatge de les persones. El sistema guardarà el seu comentari junt a la seva IP (84.88.10.225)
*
*
Has de copiar, en el camp de text, els6 caràcters, del 0 al 9 i de l'A a la F

* Camps obligatoris
CSS vàlid XHTML vàlid Gestor de continguts Creative Commons License
Portada | Política | Societat | Entrevistes | Opinió | A debat | Videos | El lector | EconomiaDigital.cat | CulturaiOci.com | TribunaLatina.com | Contactar | Qui som
Red Digital XXI S.L | NIF: B63898712 | Registre mercantil de Barcelona en el llibre nº 90363 diari 944 el dia 19 de Juliol del 2005 assentament 934 | CMS per Bab Soft
elDebat.cat