Grup Nació Digital

OSONATANGA Benvingut! Endavant, això és casa teva. Tria i remena.... OSONATANGA · OSONATANGA Benvingut! Endavant, això és casa teva. Tria i remena.... OSONATANGA ·
Osonatanga.cat   23/11/2010 - 12:40h

Lax’n’busto porta el seu nou repertori a Vic

 
Concert a la sala Pasternak, aquest divendres.
Divendres, 26 de Novembre del 2010 - 23:30h
LAX´N´BUSTO - Gira “Objectiu: 2010” Entrades a la venda!

Preu taquilla: 15€   |   Preu anticipada: 12€
Obertura portes a les 22:30h
Concert a les 23:30h

Després d'enregistrar el seu disc i DVD en directe a la Sala Apolo de Barcelona, LAX’N’BUSTO arranca de nou amb la gira“Objectiu: 2010”, que reflectirà en gran part el repertori exhibit a l’Apolo, amb tota l’energia i la personal visió del rock que sempre ha caracteritzat a la banda.

Junt al gruix del repertori dels dos darrers discos “Objectiu la Lluna” i “Relax”, el grup interpreta de forma impecable els temes clàssics de la seva trajectòria amb la inclusió de les noves cançons incloses en el DVD.

LAX’N’BUSTO amb 24 anys de carrera sobre els escenaris, són una referència, i un dels grups més emblemàtics de Catalunya, que ha sabut créixer amb el temps i evolucionar constantment, sense perdre en cap moment el que són els seus principals actius: l’energia del seu directe i la fidelitat del seu públic.

Lax’n’busto és sens dubte un grup de directe, amb força i una actitud escènica exemplar , que no et deixa indiferent i que ja no és només un grup de referència a les aules d’instituts i universitats, sinó que també ho és per els pares, que fa dues dècades corejaven el “Miami beach”.

- Anar al web de la Sala Pasternak

Nom:
Títol
Comentari
Comprovació
Any actual
Per verificar que no sou un robot, introduïu, en quatre xifres, l'any actual




Gran final noi i noia Unigresca
Concert Cant d'Autor del Lluçanès, amb Sanjosex, Carles Cafè i Laura Segarra.

Galeries de fotos

blocdefotos.com


Aquesta és la foto més recent publicada a BlocdeFotos.com
>> Vols publicar-hi les teves obres?


        
Grup Nació Digital - Som a Internet des del maig de 1996 - SCG Aquitània SL - Empresa adherida a l'Internet Quality Agence