Vota
Resultat:
1 vots
Redacció osona.com | Actualitzat el 25/11/2010 a les 08:11h

Òmnium Osona commemora el centenari del naixement de Màrius Torres

Amb un recital audiovisual a Can Costa i Font de Taradell, avui en el marc dels Dijous de l'Òmnium.

El proper dijous 25 de novembre a les 8 del vespre, la Biblioteca Municipal de Taradell acollirà a Can Costa i Font un recital audiovisual sobre la poesia de Màrius Torres. L’acte, organitzat per Òmnium Osona, servirà per commemorar el centenari del naixement d’aquest gran poeta català nascut a Lleida el 1910. La proposta forma part del programa Els Dijous de l'Òmnium.

L’espectacle, titulat “Entre l’herba i els núvols”, compta amb els rapsodes Dolors Aldomà i Joan Cornudella, actors del grup de teatre La Botera, de Juneda; i va acompanyat d’un àlbum de fotografies que es projecten amb tastets musicals de fons (Corelli, Händel, Chopin, Lluís Llach, John Williams, J.S. Bach, Mozart i Beethoven).

Pinzellada del recital

El recital audiovisual s’inicia amb un preludi de la vida i obra de Màrius Torres. Tot seguit, acompanyat de l’àlbum familiar i dels tastets musicals de fons, dues veus combinen fragments curts dels pensaments del poeta i una antologia cronològica dels seus poemes. Tres missatges actuals d’escriptors ponentins s’intercalen en el recital. El poema “Marius Torres” (1994) de Jordi Pàmias clou el passeig poètic dedicat a la memòria del poeta més universal de Ponent.


Més informació sobre Màrius Torres

Notícia publicada al web d’Òmnium


Referències a Internet

Òmnium

FEU EL VOSTRE COMENTARI


Aquest comentari quedarà pendent d'aprovació per part de l'administrador del web. Si voleu que el vostre comentari es publiqui de forma instantània i sense passar control previ, heu d'estar registrats. Podeu registrar-vos fent clic aqui

Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Les eleccions a Osona, al minut
Enquesta
La campanya electoral influirà en el teu vot?
      Vots emesos: 126
Edicions locals

Consum

Què és la Junta Arbitral de Consum de Catalunya?

La Junta Arbitral de Consum de Catalunya és un òrgan administratiu al servei dels consumidors i empresaris, i que depèn de l’Agència Catalana del Consum. Aquest òrgan ofereix als establiments la possibilitat d’adherir-se a la Junta per solucionar possibles conflictes que es puguin derivar de la relació amb els seus clients.
Bloc de fotos
Arxiu històric


- Som a Internet des del maig de 1996
- SCG Aquitània SL
- Empresa adherida a l'Internet Quality Agence
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: