Tot Nuvis Girona incorporarà en la 18a edició nous tallers dirigits als nuvis i a les núvies per ajudar-los a l’hora de preparar el seu casament. El saló, que se celebrarà del 26 al 28 de novembre, comptarà amb 160 expositors i s’hi esperen 10.000 visitants. Les activitats es complementaran amb les desfilades d’imatge, que inclouran exhibicions de balls de saló a càrrec de la ballarina professional Elena Canadell, professora del programa ‘Mira quién baila!’.

La directora de Fira de Girona, Anna Albar, ha destacat que Tot Nuvis “és un gran aparador de diferents sectors professionals implicats en la celebració d’un casament” i ha afegit que “amb aquests nous tallers el que volem és ampliar l’oferta d’activitats paral•leles per als visitants amb propostes interessants i especialment pensades per a ell”.

Els nous tallers que s’han programat per aquesta edició de Tot Nuvis se centraran en les flors per al casament i en el vals. El taller de flors, sota el títol “Coneix i escull les flors per decorar el teu casament” anirà a càrrec d’Eduard Maynegra,de Flors Laguarda, membre de l’equip que va ornamentar la Catedral de l’Almudena de Madrid pel casament del príncep Felip de Borbó i Letícia Ortiz i de l’equip que va participar al Campionat del Món d’Art Floral d’Interflora 2010 a Shangai.

Pel que fa al taller de vals, els assistents hi treballaran diverses músiques perquè coneguin el pas bàsic i també alguna figura de ball per donar un toc diferent al seu casament. Aquest taller anirà a càrrec de la ballarina Elena Canadell, professora de ball del concurs televisiu ‘Mira quién baila!’

Aquestes dues noves propostes es complementaran amb el taller de protocol, on es guiarà els nuvis sobre com s’ha d’organitzar el seu casament i anirà a càrrec de Laura Rusiñol de Gm-managevents; i el taller de fotografia, que oferirà Glòria Llorca de Berganti Studi, en representació de l’Associació de Fotògrafs Professionals de Girona (AFPG).

En aquesta edició, el saló tornarà a comptar amb les desfilades d’imatge que es faran a l’espai central del Palau de Fires. Se’n faran tres sessions, dissabte a la tarda i diumenge matí i tarda i s’hi podran veure vestits de núvia, nuvi i cerimònia. Les desfilades es complementaran amb exhibicions de balls de saló que aniran a càrrec d’Elena Canadell.

Pel que fa al saló, Tot Nuvis tindrà 160 expositors dels sectors de l’hostaleria, la restauració i el càtering, la fotografia, els vídeos i les animacions, vestits de núvia, nuvi i cerimònia, joieria i perruqueria, entre altres.

A més de les desfilades i dels tallers, també durant el saló els expositors sortejaran entre els visitants nits d’hotel, sopars, joies, jocs de maletes o recorreguts en limusina i el públic podrà obtenir descomptes en vestits de núvia i nuvi o viatges.

Tot Nuvis obrirà les portes el divendres 26 de novembre de les 4 a les 9 del vespre. Dissabte i diumenge l’horari d’obertura serà de les 11 del matí a les 9 del vespre. Divendres l’entrada serà gratuïta.