Dijous, 25 de novembre de 2010 | 19:10
Vostè es troba a: Inici > Municipis >

Hereu anuncia un centre pioner d'atenció temporal a les víctimes de la violència de gènere

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
La direcció serà secreta
Hereu anuncia un centre pioner d'atenció temporal a les víctimes de la violència de gènere
25/11/2010 17:22
Barcelona acollirà al gener el primer centre d'emergències per a víctimes de la violència de gènere i els seus fills, que podran establir-se 15 dies en aquest lloc per ser atesos de forma primària, ha explicat l'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, en l'acte institucional del Dia contra la violència de gènere a Barcelona.
Segons han explicat fonts municipals, es tracta d'una casa d'acolliment per a dones que abandonen les seves llars per motius de violència masclista i no tenen cap lloc on anar o no desitgen implicar a la família en la situació.

El centre, que conservarà en l'anonimat la seva adreça i telèfon per qüestions de seguretat, impedirà que l'agressor pugui atacar a la dona i als seus fills, així com a les persones disposades a acollir-la en la seva llar.

La casa d'acolliment funcionarà 24 hores al dia durant 365 dies a l'any i disposarà de 10 habitacions per 27 persones. Es tracta d'un centre d'atenció integral a les víctimes, que se suma a altres equipaments d'atenció a les dones de la ciutat.

De fet, Barcelona ja disposa d'una casa de llarga estada que acull durant sis mesos a les dones en situació de violència masclista, i que en 2009 va atendre a 34 dones i 34 nens.

Més informació
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1