Dijous, 25 de novembre de 2010 | 18:59
Vostè es troba a: Inici > Cultura >

L'Institut del Teatre recorda Ricard Salvat

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Presentació del seu estudi 'Una mirada al teatre modern i contemporani'
L'Institut del Teatre recorda Ricard Salvat
23/11/2010 12:43
Ricard Salvat, històric del teatre català
A poc més d'un any i mig de la seva mort, el món de la cultura està retent homenatge, durant tot el mes de novembre, a la figura del professor, dramaturg i director escènic Ricard Salvat. L'Institut del Teatre de la Diputació de Barcelona participa en aquest reconeixement amb la presentació de l'estudi 'Una mirada al teatre modern i contemporani'.
Aquesta publicació consta dels volums 'El teatre és una arma?' i 'El teatre és una ètica', i ha estat editada per la Diputació de Barcelona, a cura d'Enric Ciurans i Eulàlia Salvat, amb un estudi introductori de Jordi Coca. L'acte de presentació tindrà lloc aquest dimecres, a les 19.30h, a l'Auditori de l'Institut del Teatre (Pl. Margarida Xirgu, s/n –Barcelona) i serà presentat pel periodista i crític Joan-Anton Benach.

Ricard Salvat (1934-2009) va fundar l'Escola d'Art Dramàtic Adrià Gual, que va ser decisiva en el desenvolupament del teatre català. Assagista i autor teatral, entre altres guardons, va ser distingit amb el Premi Nacional de Cultura de Teatre i amb la Medalla d'Or al Mèrit Artístic de l'Ajuntament de Barcelona.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1