Dijous, 25 de novembre de 2010 | 19:11
Vostè es troba a: Inici > Política >

Laporta va tenir contractat al Barça durant anys a un mafiós georgià

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
També a la seva esposa, segons ABC
Laporta va tenir contractat al Barça durant anys a un mafiós georgià
Política 24/11/2010 10:19
A Laporta li creixen els nans a pocs dies de les eleccions catalanes. Si el dimarts va haver de desmentir que l'actriu porno María Lapiedra tingui relació amb el seu partit, avui ABC publica que va tenir contractat en el Barça a un mafiós georgià.
George Mikadze, com es diu el personatge d'origen georgià, s'encarregava de controlar la taquilla del Museu del Barça, que també ven entrades per als partits de futbol i les diferents seccions.

Segons el diari de Vocento, Laporta el va contractar malgrat que en 2005 havia estat detingut en l'Operació 'Avispa', una de les més importants contra màfies de l'Est a Espanya, i que aquesta no era la primera ocasió en la que se'l vinculava amb delictes relacionats amb el narcotràfic. Laporta fins i tot va arribar a contractar a la seva dona com a secretària.

Quan va ser detingut i acusat de falsedat documental en 2005, a la casa que tenia llogada al Passeig de la Bonanova es van trobar documents dirigits a Constanza Echevarría, llavors encara casada amb Laporta, i al propi president del Barça.

Mikadze va ser acomiadat en arribar Sandro Rosell a la presidència del Barça, així com la seva esposa.
Arandur
24/11/2010
L'ABC és una font imparcial quan es busca informació sobre l'independentisme, el Barça o en Laporta?. A més a més, aquesta notícia ja es coneix des de fa temps, que curiós que torni a sorgir a quatre dies de les eleccions.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1