Dijous, 25 de novembre de 2010 | 18:59
Vostè es troba a: Inici > Política >

Pajín proposa que els maltractadors no tinguin la custòdia dels fills

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Dia Mundial Contra la Violència de Gènere
Pajín proposa que els maltractadors no tinguin la custòdia dels fills
Política 25/11/2010 10:17
La ministra de Sanitat, Política Social i Igualtat, Leire Pajín, ha assegurat, en declaracions a la Cadena Ser, que aquest divendres proposarà "treballar juntament amb el Ministeri de Justícia per evitar que els maltractadors amb una sentència ferma puguin tenir la custòdia dels fills".
Així mateix, ha explicat que demanarà que es modifiqui el règim patrimonial amb l'objectiu que aquest "no es pugui quedar amb el patrimoni de la dona a la que ha assassinat", un fet que, segons lamenta la ministra, "ocorre" en algunes ocasions.

D'altra banda, en declaracions a RNE, Pajín ha afirmat que la xifra "esquinçadora" de 64 morts per violència de gènere en el que va d'any posa de manifest que no cal donar-se per satisfet pels avanços que s'han aconseguit, tot i que valora que "hi ha milers de persones protegides gràcies al sistema i al seu propi coratge", el que demostraria que "de la violència també se surt".

També ha insistit en la necessitat de potenciar la informació i la conscienciació, ja que "és necessari que les dones denunciïn i continuïn el procés", perquè puguin ser protegides.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1