Dijous, 25 de novembre de 2010 | 19:04
Vostè es troba a: Inici > Política >

Sánchez Camacho no amaga la seva intenció de pactar amb CiU

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
El PP demana que el vot no es dispersi per poder frenar a Mas
Sánchez Camacho no amaga la seva intenció de pactar amb CiU
Política 24/11/2010 22:21
EP.- La presidenta del PP català, Alícia Sánchez Camacho, ha destacat la importància que aquest diumenge no es dispersi el vot i el seu partit pugui obtenir els suficients suports per "garantir una Catalunya de moderació i llibertat" frenant una amplia majoria de CiU.
9garcia-albiol
Camacho ha demanat "el vot útil" per al seu partit, i ha esgrimit que el PP és l'únic que pot garantir la recuperació econòmica i impedir que el líder de CiU, Artur Mas, segueixi sostenint el Govern que presideix José Luis Rodríguez Zapatero.

La candidata del PP ha carregat aquest dimecres contra Mas, a qui ha acusat d'apuntalar a l'Executiu Central recolzant mesurades com la congelació de les pensions i la retallada salarial als funcionaris, i ha defensat que si el seu partit és decisiu després de les eleccions impedirà que CiU segueixi "mantenint al pitjor president de la història".

Camacho ha fet aquestes declaracions després de visitar els carrers més cèntrics de Badalona al costat del líder del PP a la ciutat, Xavier García Albiol, que en els últims mesos ha protagonitzat diversos episodis polèmics per la seva postura sobre la immigració.

Aquesta era la primera vegada que la presidenta del PP català visitava Badalona en campanya, un municipi de gran importància per als populars, que veuen a la ciutat costanera una de les seves millors bases de cara a alçar-se amb alguna alcaldia rellevant després de les eleccions municipals del mes de maig.

No obstant això, en aquesta ocasió la visita a la ciutat barcelonina ha esquivat el debat sobre la immigració, ja que la dirigent popular ha preferit centrar el seu missatge en l'aposta que fa el PP per aconseguir l'equilibri entre les grans superfícies i el petit comerç.

Més tard, Alícia Sánchez Camacho s'ha desplaçat fins a Sant Boi de Llobregat, on ha recorregut el mercat municipal al costat de la secretària general del PP, María Dolores de Cospedal.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1