Vota
Resultat:
2 vots
Redacció osona.com | Actualitzat el 28/11/2010 a les 06:34h

Ple a Torelló

Aquest dilluns, sessió ordinària.

L’alcalde de Torelló, Miquel Franch, ha convocat una sessió ordinària del ple municipal per aquest dilluns, dia 29 d'octubre. L’acte tindrà lloc a la seu consistorial a partir de les 8 de la tarda.


ORDRE DEL DIA

1.- Aprovació de l’acta de la sessió anterior.

2.- Dictàmens de la comissió informativa de serveis a les persones.
2.1.- Designació de la representant de l’Ajuntament de Torelló als Consells Escolars dels centres reglats del municipi.

3.- Dictàmens de la comissió informativa d’economia i hisenda, règim interior i seguretat.
3.1.- Proposta d’adhesió al manifest de rebuig pels fets del 8 de novembre a Al-Aaiun.
3.2.- Acord de nomenament de jutgessa de pau titular i jutge substitut.
3.3.- Aprovació inicial de l’ordenança sobre distribució de publicitat dinàmica a les bústies i a la via pública.
3.4.- Aprovació del calendari fiscal per al 2011.
3.5.- Proposta de modificació del destí de part del crèdit d’inversions concertat amb Unnim (Caixa de Manlleu), aprovat pel ple de l’Ajuntament de 28 de juny de 2010.
3.6.- Declaració de l’obra de construcció de l’Institut escola Marta Mata, promoguda pel departament d’educació de la Generalitat de Catalunya, com a obra d’especial interès o utilitat municipal.
3.7.- Aprovació de la modificació de pressupost de l’Ajuntament de Torelló, exp. Núm. 22/2010, per transferència de crèdits.
3.8.- Aprovació de la modificació del pressupost de l’Ajuntament de Torelló, exp. Núm. 25/2010, per transferència de crèdits, en compliment del RDL 8/2010, de 20 de maig.
3.9.- Aprovació de la modificació del pressupost del Patronat de la ràdio municipal de Torelló, exp. Núm. 1/2010, per transferència de crèdits.
3.10.- Aprovació de la modificació del pressupost del patronat de la ràdio municipal de Torelló, exp. Núm. 3/2010, per transferència de crèdits, en compliment del RDL 8/2010, de 20 de maig.
3.11.- Aprovació de la modificació del pressupost de l’Ajuntament de Torelló, exp. Núm. 26/2010, per generació d’ingressos no tributaris.
3.12.- Aprovació de la modificació del pressupost del patronat municipal del teatre Cirvianum, exp. Núm. 5/2010, per generació d’ingressos no tributaris.
3.13.- Aprovació de l’acta de les operacions de delimitació entre els termes municipals de Torelló i Sant Vicenç de Torelló.
3.14.- Incoació d’expedient per alteració dels termes municipals de Torelló i Sant Vicenç de Torelló.
3.15.- Aprovació de l’expedient de contractació, plecs de condicions administratives particulars i de prescripció tècniques per la licitació del contracte de serveis de neteja de locals i edificis.

4.- Dictàmens de la comissió informativa de territori i urbanisme, promoció econòmica, societat del coneixement i medi ambient.
4.1.- Aprovació definitiva de la revisió del projecte executiu per la reordenació d’espais lliures urbans a la plaça Nova de Torelló.
4.2.- Aprovació inicial de la 25a modificació puntual de la Revisió del Pla General d’Ordenació per procedir a l’esmena de les alçades reguladores de les tipologies i de les plantes soterrani per adequar-les al decret d’habitabilitat i al codi tècnic de l’edificació.
4.3.- Procedir a la incoació de la caducitat de l’expedient d’aprovació del Pla Parcial La Creu II.
4.4.- Al·legacions a l’informe de la direcció general de comerç en relació a la proposta aprovada per l’Ajuntament de Torelló en ple de data 28/6/2010.

5.- Control de l’acció de govern.
5.1.- Donar compte dels decrets de l’alcaldia.
5.2.- Donar compte de les actes de la Junta de Govern Local.
5.3.- Donar compte d’alguns decrets de l’alcaldia.
5.4.- Donar compte de les notes de reparament de la intervenció municipal.

6.- Mocions i propostes d’urgència.

7.- Precs i preguntes.

8.- Informacions.


Navega per les etiquetes

Ajuntament de TorellóPle

Referències a Internet

Torelló

FEU EL VOSTRE COMENTARI


Aquest comentari quedarà pendent d'aprovació per part de l'administrador del web. Si voleu que el vostre comentari es publiqui de forma instantània i sense passar control previ, heu d'estar registrats. Podeu registrar-vos fent clic aqui

Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Les eleccions a Osona, al minut
Edicions locals

Consum

El nou Codi de Consum de Catalunya

El Codi de Consum de Catalunya amplia, actualitza i millora els drets de les persones consumidores al nostre país i el dota, en l’àmbit de consum, d’un marc jurídic complet que vol esdevenir model de referència en molts sectors de l’activitat econòmica.
Bloc de fotos
Arxiu històric


- Som a Internet des del maig de 1996
- SCG Aquitània SL
- Empresa adherida a l'Internet Quality Agence
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: