Vota
Resultat:
1 vots
Redacció osona.com | Actualitzat el 28/11/2010 a les 06:48h

Un pla d’ocupació permet contractar 46 persones aturades a Manlleu

L’objectiu és fomentar l’ocupabilitat i donar experiència laboral professional.

El divendres 12 de novembre es va iniciar el programa de Plans d’ocupació d’entitats locals del Projecte Impuls de la Generalitat de Catalunya que ha permès a l’Ajuntament de Manlleu contractar 46 persones aturades.

La finalitat del Pla d’ocupació local és fomentar l’ocupabilitat de les persones en situació d’atur i millorar les seves capacitats d’adaptació al canvi, la qualificació i les competències professionals, mitjançant l’adquisició de l’experiència laboral professional.

Per tal d’executar aquest programa s’han formalitzat contractes d’obra i servei d’una durada de sis mesos, i en jornada laboral a temps parcial (25 hores setmanals). Durant aquest període, les persones contractades duran a terme projectes relacionats amb serveis a les persones, medi ambient, joventut, educació i aplicació de les TIC.

Els Plans d’ocupació són cofinançats pel Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya, que es fa càrrec dels sous dels que hi participen, i per l’Ajuntament de Manlleu. Aquests plans són la continuació dels iniciats el mes de juliol passat on l’Ajuntament va contractar 51 persones en situació d’atur, dins el projecte del Pla extraordinari d’ocupació local del Projecte Impuls.

Navega per les etiquetes

Treballcrisiatur

Referències a Internet

Manlleu

FEU EL VOSTRE COMENTARI


Aquest comentari quedarà pendent d'aprovació per part de l'administrador del web. Si voleu que el vostre comentari es publiqui de forma instantània i sense passar control previ, heu d'estar registrats. Podeu registrar-vos fent clic aqui

Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Les eleccions a Osona, al minut
Edicions locals

Consum

El nou Codi de Consum de Catalunya

El Codi de Consum de Catalunya amplia, actualitza i millora els drets de les persones consumidores al nostre país i el dota, en l’àmbit de consum, d’un marc jurídic complet que vol esdevenir model de referència en molts sectors de l’activitat econòmica.
Bloc de fotos
Arxiu històric


- Som a Internet des del maig de 1996
- SCG Aquitània SL
- Empresa adherida a l'Internet Quality Agence
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: