Vota
Resultat:
1 vots
Redacció osona.com | Actualitzat el 29/11/2010 a les 12:10h

PxC troba a faltar l'escalfor de la terra per entrar al Parlament

La formació de Josep Anglada treu menys vots dels previstos a la comarca.

Una altre de les formacions que s’estrenava en aquestes eleccions era  PxC, partit engendrat a Vic de la mà de Josep Anglada. La formació, que ha basat tota la seva campanya en la immigració, tenia serioses expectatives d’entrar al Parlament. Fins i tot, a mig escrutini, els resultats els hi donaven tres diputats. Al final, però, res de res. I molta culpa l’han tingut els electors de la comarca.

Plataforma ha obtingut 75.321 vots a tot Catalunya (un 2,42%). A Barcelona, ha aconseguit 57.569 vots (2,47%), molt lluny dels 70.000 vots (el 3% mínim per entrar al Parlament) que li haguessin donat dos o tres diputats.

A Osona, els resultats han estat molt mediocres, en comparació a les passades eleccions municipals. Així, PxC ha aconseguit 3.292 vots, un 4,48%, i s’ha situat en la majoria de poblacions a la cinquena posició, per sota i força lluny dels grans partits. Les expectatives en llocs com Vic no s’han cobert ni de bon tros: només ha aconseguit 1.006 vots (un 5,82%) i s’ha situat en cinquena posició, molt lluny dels més de 4.000 vots i la segona plaça que va obtenir a les darreres eleccions municipals. A un altre dels fortins de PxC, Manlleu, municipi on té dos regidors, els resultats tampoc han estat per llençar coets, tot i que han millorat els de Vic: 636 vots, un 6,76% i cinquena posició.


Navega per les etiquetes

PxCJosep Angladaeleccions

Referències a Internet

PxC

FEU EL VOSTRE COMENTARI


Aquest comentari quedarà pendent d'aprovació per part de l'administrador del web. Si voleu que el vostre comentari es publiqui de forma instantània i sense passar control previ, heu d'estar registrats. Podeu registrar-vos fent clic aqui

Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Les eleccions a Osona, al minut
Edicions locals

Consum

El nou Codi de Consum de Catalunya

El Codi de Consum de Catalunya amplia, actualitza i millora els drets de les persones consumidores al nostre país i el dota, en l’àmbit de consum, d’un marc jurídic complet que vol esdevenir model de referència en molts sectors de l’activitat econòmica.
Bloc de fotos
Arxiu històric


- Som a Internet des del maig de 1996
- SCG Aquitània SL
- Empresa adherida a l'Internet Quality Agence
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: