Vota
Resultat:
17 vots
Salvador Cot | Actualitzat el 24/11/2010 a les 23:59h

Psè

Una enquesta del Centre d'Estudis d'Opinió (CEO) d'aquest mateix estiu situa l'independentisme en un 24'3 per cent del conjunt de la població catalana. L'estudi d'aquest organisme oficial utilitza criteris restrictius i només comptabilitza els que assenyalen la independència com a opció entre tot un seguit de possibilitats, no pas els que votarien sí en un referèndum d'autodeterminació que, raonablement, haurien de ser molts més.

En tot cas, aquesta quarta part de l'electorat veu acostar-se el 28N en completa perplexitat. Després de guanyar el carrer el 10 de juliol, les expectatives demoscòpiques són de davallada del nombre de diputats que s'adscriuran -nítidament- a aquesta opció. ERC patirà un daltabaix que oscil·la, segons els sondejos, entre cinc i tretze diputats, que no està gens clar que sigui compensat per l'entrada de Solidaritat o Reagrupament. Entre d'altres raons perquè presentar-se per separat és l'estupidesa més gran que es recorda en l'àmbit de l'independentisme català, que ja és dir.

D'altra banda, CiU reclama obertament la seva part del pastís, amb un líder que s'orienta en aquesta direcció, però sense acabar de concretar-ne l'abast estratègic. "Catalunya és com Lituània, però Espanya no és l'URSS", afirmava Jordi Pujol; "Jo sóc independentista, però CiU no", diu Artur Mas.

Per això la pregunta de moda en milers de converses a la família, la feina i el bar és "... i tu què votaràs?" i la resposta comença per "psè..."

COMENTARIS

+0
-0
AUTO DETERMINISME: 37% AUTONOMISME: 37% COLONIALISME: 26%
Anònim, 25/11/2010 a les 23:51
A QUI VOTARÀS?
Nombre d'enquestats: + de 20.000 personas

RCAT 20 %
SCAT 17 %

CYU 28%
ESGUERRDA 6%
ECOLOCHISTAS 3%

PPSOE (PP: 2; PSOE: 21) 23%
CYUDADANOS 3%
+0
-0
COM COBRAR ABANS DE FAR UN NEGOCI ET NE FAR PROFITAR LOS AMIGUETS?
Anònim, 25/11/2010 a les 23:48
Com cobrar abans de far un negoci et ne far profitar los amics mentre emets bons publics a 7.75%: 

http://www.gencat.cat/diari/5729/10278054.htm


CYU, CYUDADANOS, PPSOE, ESGUERDA, ECOLOCHISTAS...
TOTS S'HAN PAGAT LAS ELECCIONS ANTICIPADAMENT PER DECRET DE LA GENIALITAT, MENTRE REGALAVAN BONS PUBLICS AL 7.75%!:

http://www.gencat.cat/diari/5729/10278054.htm

___
O RCAT, O SCAT, O RES
+0
-0
CAP VOT NI A CYU NI A ESGUERDA (NI PPSOE)
Anònim, 25/11/2010 a les 23:47
RECORDATORI: ENEMIC = PPSOE = COLONIALISME HISPANO FRANCÈS
AUTONOMISTAS = COLLABORATORS DEL COLONIALISME HISPANO FRANCÈS

LOS AUTONOMISTAS HISPANIOLS NOS PRENEN PER IDIOTAS

CYU: "CONCERT ECONOMIC" = 210 DEPUTATS = REFORMA CONSTITUCIONALA HISPANIOLA = IMPOSSIBLE = DEMAGOGIA

ESGUERDA: "REFERENDUM" = ACORD DEL REI & GOBERN HISPANIOLS = IMPOSSIBLE = DEMAGOGIA
+1
-2
amic conellanenc,
productor, 25/11/2010 a les 22:49
Amic cornellanenc, no t'equivoquis. En les converses per anar junts RCAT i SI, qui es va deixar la reunió amb un estirabot ens dues ocasions va ser Carretero. Entre altres coses perquè volia posar gent "seva" en determinats llocs de la llista sense fer unes primàries obertes conjuntes, donat que RCAT ja havia fet les seves primàries.
Els que dieu que SI és un submarí de CiU, no creieu que si fos cert, SI hauria fet una campanya mediàtica molt més potent? Amb més diners? No has vist que no hi ha banderoles, ni planes als diaris, i les falques de ràdio són amb conta-gotes?
Amic cornellanenc, si algú ha promés ja la investidura a Mas ha estat en Carretero.
I si haguessis anat a actes de totes dues formacions sabries que mentre Carretero fa reiterades referències despectives a SI, cap candidat de SI ha posat mai en el punt de mira a RCAT.
Només espero que consideris que en algunes coses pots no tenir raó.
+0
-0
això és un fastic
ramon p , 25/11/2010 a les 22:36
com a independentista català estic totalment desorientat a hores d'ara no se si votar RI o SI o enviar-los a tots dos partits a la mer.... El que passa en aquest país no té nom. Un oportunitat tan bona que havia de poder aconseguir almenys 5 o 10 diputats independentistes aquests 2 partits es separen i ho deixen a les mans de Déu. Si Mas no es presentes amb Unió el votaria.
+3
-0
en menys de 10 anys
Marcuss, 25/11/2010 a les 22:17
El dia que es faci un referendum de veritat els independentistes serem els primers sorpresos del gran sí majoritari, molt més que el 50%. Catalunya serà independent en els propers 10 anys, no en dubteu ni un sol segon.
+1
-0
Divide et impera
Cornellanenc, 25/11/2010 a les 21:03
Algú a qui convenia que RCAT no entrés al Parlament, va crear una fotocòpia de RCAT, via López Tena, anomenada Solidaritat, que amb el simple fet d'haver-se creat, ja ha triomfat. Us imagineu quina il·lusió, quina trempera, hagués estat que RCAT s'hagués presentat sola a les eleccions, o en una única candidatura? Per això López Tena mai va voler fer efectiva la unitat! Per això Laporta no es va voler comprometre amb RCAT durant mesos i quan se l'esperava finalment, va demostrar qu estava tan moralment reagrupat que va agrair-ho fent tant la guitza a RCAT com va saber. Segur que algun dia en sortiran proves, però Solidaritat ha estat promocionat, pagat i pensat des de CiU, encara que molts solidaris siguis persones honestes i patriotes, però la seva estratègia ha estat dissenyada per impedir que una (no dos) candidatura compromesa amb la declaració unilateral per la independència i la regeneració democràtica arribés al Parlament. RCAT, tanmateix, també ha comés errors, però això no nega que SI ha estat un submarí al servei de CiU.
+2
-0
pensant
Anònim, 25/11/2010 a les 20:04
Les enquestes enganyen, quina mala memòria,la vanguardia fa 7 anys, quan esquerra era ERC, i deien que com a molt potser, si el vent era favorable i l'anticicló quedava aturat durant dies a les azores ERC podria treure 15 diputats, més era imposible, la demoscòpia era rotunda.
Al final ERC va treure 23 diputats. Cap mea culpa dels opinadors. Ara estic convençut, a pesar dels cuyas, foix, carol i la mare que els va parir que RCAT I SI SERAN GRUP PARLAMENTARI, segur, i com sempre aquests personatges l'hauran...., bé no vull ser groyer.
+3
-1
BARCELONA i TARRAGONA: SOLIDARITAT; GIRONA I LLEIDA: REAGRUPAMENT
Oriolix, 25/11/2010 a les 19:58
Jo ho tinc clar. Entre Solidaritat i Reagrupament, votaré al que tingui més opcions de sortir. A Barcelona i a Tarragona, Solidaritat, perquè té més previsió de vot. A Girona i Lleida, Reagrupament. Si ells no s'han unit, els unirem els votants.
+1
-0
Les cagarrines del PP
Anònim, 25/11/2010 a les 19:08
A mi el que em fa més gràcia és veure la passejada de polítics espanyolistes del PP-PSOE per no treure absolutament res. S'han d'estirar sens dubte els poc cabells del cap que els hi queden a la majoria, en veure com és de diferent Catalunya. Quines esperances pot tenir el PP d'assolir la majoria absoluta a les generals amb un minso 10% de vots a Catalunya ?, i a més a més amb l'ensorrada del PSC-PSOE. I...com no la treguin la majoria absoluta espero que pateixin molt. Totes les porcades que ens han fet als catalans aprofitant-se de les instituciones espanyolistes amigues, espero que les hi produeixin unes bones cagarrines ja que ni aprenent català fent hores intensives tots ells, espero que no en tinguin prou per arribar a un acord amb els partits catalans.
+4
-1
Tot queda a casa
XavierBR, 25/11/2010 a les 18:58
Jo que visc a Barcelona votaré Reagrupament, els meus pares que son de Girona votaran Ciu per tot aixó de pagar menys impostos i collonades, el meu germà que es un panxanguero votarà al bacó d´en La Porta. Espero que la meva germana voti per en Puigcercós. Aixi son les coses i que hi farem!
+1
-5
Prou divisions!
Jordi Queixas, 25/11/2010 a les 17:56
Jo veig tanta divisió,tanta mala ostia entre els indepe\\\\\\\\\\\\\\\'s que he dcidit tornar a votar CiU. No vull que el superheroi Monti torni ha governar amb l\\\\\\\\\\\\\\\'ajut d\\\\\\\\\\\\\\\'il.lustrats d¡esquerra com Carod i companyia. Vull tenir una Catalunya Millor i per això no vull fomentar més divisions entre dretes i esquerres, entre nacionalistes i independentistes. Aquestes eleccions són per canviar el present que tenim per un començament del futur que volem.
+5
-2
Carretero
ramonsp, 25/11/2010 a les 17:54
Jo ja m'he decidit. Reagrupament. Deploro que no hagin anat tots els independentistres junts, però què vols fer-hi? Qualsevol cosa abans que caure de quatre grapes en aquest "psè"...
+1
-2
L'ENDEMÀ DEL 28
REAGRUPAT, 25/11/2010 a les 17:35
SI LA GENT ES COHERENT I VOTA AMB CONSEQÜÈNCIA HI HAURAN MOITES SORPRESES QUE LES ENQUESTES NO VOLEN DETECTAR
+0
-4
No som Africa!!! Som de dretes!
Anònim, 25/11/2010 a les 17:09
A tot Europa manen les dretes, tret del paisos subdesenvolupats del Sud, del PSOE I DE filesa, I TOT GRACIES A ERC-TERCERMUNISME AFRICA; Europa es de dretes, i Africa comença amb el Montilla i ERC-MARXISME TERCERMUNDISTA; Neoliberals i prou primats d'Esquerra per la subvencio i la croqueta pel Saex de Lleida, el poca-vergonya més gran de la Catalunya Africana del Puig-morcilla!
+2
-2
Burros tots
Anònim, 25/11/2010 a les 15:26
El que a les 15:11 diu que el burro soc jo, hauria d'aprendre a llegir, perque encara no s'ha adonat de que el que jo dic precisament es que en Lopez Tena es el mes burro de tots. Pel que es veu, burros ho som tots, pero uns son mes burros que els altres.
+3
-2
Perdona
Anònim, 25/11/2010 a les 15:18
Anònim de les 14:43, et demano perdó humilment, sóc qui ha fet el post de les 15:11 i quan t'he llegit no t'he entès. Ara al llegir el post següent no em quadrava i he tornat a rellegir el teu i veig que estem dient el mateix. Em sap greu noi, et torno a demanar perdó. A qui ara li recomano que escolti l'entrevista és al comentarista de les 14:59 a veure si encara pensa el mateix. També li podria dir que això de votar el que creiem que té més possibilitats no té cap sentit, les enquestes estan manipulades i en Laporta té millors resultats perquè a l'establishment ja li està bé que guanyi. Com diu un comentarista, "als que dubtin els recomano que vagin a sentir-los tots dos, la intel·ligència farà la resta", ja veureu com si els doneu una oportunitat i els escolteu votareu Reagrupament.
+2
-1
Tu sí que ho ets
Anònim, 25/11/2010 a les 15:11
Va de burros, escolta aquesta entrevista


http://annanoticies.com/2010/09/13/24558/


I després demana perdó per haver insultat *injustament*. En López, que se les dona de llest la va cagar del tot fent aquestes declaracions, se li va veure el llautó i ara intenta dissimular-ho i fer veure que ell no ha estat. Per sort té mentalitat del segle passat i no va recordar que avui en dia el que es diu queda i és verificable. Sembla mentida tan llest com és, oi?

No t'insulto, malgrat que ho mereixes, per el que tots us imagineu.
+4
-0
Por dels rics
Futur President PPCC, 25/11/2010 a les 14:59
A va de burros

Simplificar és senzill, les coses no van així. Jo personalment votaré SI perquè crec que entrarà al parlament. Em sembla molt bé qui voti a Reagrupament. Totes dues opcions són vàlides. Ara bé, cap dels dos, en principi, els votaria si Catalunya fos un país normal, encara estan verdes en programa polític i no sé per on es decanten. Tanmateix, els personalismes, els egos i les cobdícies humanes fan molt de mal. És possible que uns no se'n refiïn dels altres i que uns altres vulguin protagonisme. És cert tot aquest merder, però és que la vida del dia a dia també és així, pensa en com és de difícil arribar a acords en qualsevol àmbit. Aquests partits el que han de fer és aconseguir la independència i que passin a la història per això, després, ja votarem les ideologies que més s'apropin.
No es pot titllar de burros així com així.

Tu vota independentisme i després ja en parlarem
+2
-4
Va de burros
Anònim, 25/11/2010 a les 14:43
Estic d'acord que el que Carretero i Laporta vagin separats es l'estupidesa mes gran de la nostra historia. Per aixo quan algu em diu que en Lopez Tena, que es el principal arquitecte de que vagin per separat, es tant intel.ligent penso que qui ho diu es burro perque si.
+0
-4
miquel
Anònim, 25/11/2010 a les 14:30
Es pot saber perquè Nació Digital parleu dels "unionistes"?? Encara que no us agradi,Catalunya sempre ha defensat la UNIÓ amb Espanya i és l'opció preferida pels catalans. Ara bé, Catalunya no accepta la UNITAT espanyola.I només en el cas d'un referèndum,l'independentisme guanya. Sense tenir clara aquesta premisa,el fracàs està assegurat. Els partits com C's o PP no són "unionistes" sinó uniformistes,unitaristes o espanyolistes. Però no es pot parlar d'unionistes,perquè ells no reconeixen una UNIÓ amb Espanya sinó la UNITAT espanyola,l'Espanya Una. El poc rigor dels periodistes és un símptoma més de la gravíssima formació que patim. Un país amb periodistes d'aquest nivell,ja demostra la decadència de Catalunya. El Sr.Cot n'és un exemple.Però encara el supera el que signa com a Quico Sallés.
+6
-0
Por dels rics
Futur President PPCC, 25/11/2010 a les 14:12
A Arnau Mir:

Tu vols una Catalunya neoliberal? Tu vols una Catalunya on no es cuidi el territori? vols una Catalunya religiosa? No veus que Ciu el que vol és governar sigui com sigui (per això mai es mulla en res, deixa les portes obertes a tot)? Jo no ho entenc, sóc valencià d'origen i allà estan fatal, els neoliberals de l'opus l'han desfeta, no hi ha serveis públics i l'únic ambició de la gent és tenir cases, cotxes nous i bens materials. I la riquesa de les persones?

Ja t'ho faràs.
+10
-1
Dret a voler-ho tot
Ab, 25/11/2010 a les 14:09
Per què només hi pot haver un president, Mas o Montilla?
No tenim dret a somiar?
Jo vull canviar d'una vegada, ara, ja.
Jo vull Laporta o Carretero president de Catalunya. I vull una Catalunya independent, ara, ja.
+0
-12
Ara toca CiU
Arnau Mir de Tost, 25/11/2010 a les 13:58
Hi ha vots que van contra la Nació catalana, hi ha vots del tot inùtils i hi ha l'ùnic vot ùtil per Catalunya, el vot a CiU.

Que no us embauquin!! penseu que només hi pot haver un president, i serà o Mas o Montilla.
+7
-0
Por dels rics
Futur President PPCC, 25/11/2010 a les 13:53
A Eduardo gonzález.

Si tu creus que va decreixent l'independentisme, ja en parlarem diumenge. Segona cosa, per què collons no ens deixeu tranquils? Els castellans teniu una llengua que parla mig món (no desapareixerà), teniu una nació (Espanya) i teniu una ideologia (de dretes i catòlica). Per què no marxeu al vostre país i deixeiu que els catalans ens governem tranquils. Nosaltres estimem la nostra terra i no enderrocaríem un arbre sense pensar-nos-ho. Nosaltres no som "beatos" com els espanyols de l'Opus, som laics. Nosaltres ens ho passem bé fent excursions per les muntanyes, anant a veure castellers, menjant calçots i treballant. Deixeu-nos tranquils, si us plau, marxeu a Espanya i aneu a missa cada dia
+1
-0
Por dels rics
Futur President PPCC, 25/11/2010 a les 13:38
A mi em fa por aquesta gent de Ciu per diversos motius:
1) Considero que hi ha molta gent vàlida dintre del seu partit però que té una ideologia neoliberal que no comparteixo. En general és gent que si pogués tenir cinc cases millor que quatre, i això és el que no entenc. Conec uns quants convergents de bona fe i em diuen que si ells s'ho han treballat, per què no poden tenir casa a platja i a muntanya? No es plantegen que no cal tot això per ser feliç i que si tots féssim igual no quedaria ni un bosc ni un centímetre de sorra a les platges?

2) Tenen a Unió al costat i això vol dir que el poder eclesiàstic també els colla. Jo vull una Catalunya independent però laica, que cadascú a casa seva faci el que vulgui però ja està bé que quan el Barça guanyi vagi a lliurar trofeus a la moreneta. Les religions s'han de quedar a casa.

3) També critico els d'esquerres que parlen molt de la immigració però, quants d'ells viuen en barris difícils? Quants d'ells porten els fills a escoles on no es parla ni un bri de català?

4) Els d'esquerres també s'han de treure la crítica fàcil a l'empresari. A l'empresari se l'ha d'ajudar (sempre que no vulgui tenir quatre cases i cuidi bé els treballadors competents-

Per tant, jo aquestes eleccions votaré SI per la qüestió de la independència però no m'agraden certes coses dels candidats. com pot algú que defensa el català portar els seus fills a un institut francés. El dia que tota aquesta gent visqui el dia a dia de la majoria de nosaltres sabrà quines són les nostres preocupacions i no serà tan hipòcrita.

A les properes em presento a veure si em voteu.
+8
-1
Votem amb el cor!
F. Xavier, 25/11/2010 a les 11:32
Conec gent que és diu independentista i diu que vota CiU. Que voleu que us digui, o m’enganyen o no ho entenc. Entendríeu que algú fos catalanista i votés Ciudadanos?. Entendríeu que algú que defenses la multiculturalitat votés PxC?. Entendríeu que un d’esquerres votés PP?. Entendríeu que un espanyolista votés Lapota?. Jo sóc independentista i sempre he votat partits independentistes: al BEAN de Xirinacs, a Nacionalistes d’Esquerra, a ERC i ara a Solidaritat Catalana. Senzill, fàcil, clar i català. A més a més us explicaré un secret: ja tinc 51 anys i la meva esperança de vida són uns 80 anys i no vull que se’m passi l’arròs. M’encantaria que els meus fills veiessin la independència de Catalunya però us ben juro que m’agradaria molt més poder-la veure jo. Així que deixem-nos de ximpleries i a votar amb el cor!. Visca Catalunya lliure!.
+2
-10
A quien de bailar tiene ganas, poco son le basta
Eduardo González Palomar (Manlleu), 25/11/2010 a les 11:29
Hoy por hoy, desde el mundo independentista en Catalunya se sostiene una reñida competición por colgarse la acreditativa medalla del esperpento. Su cohorte de voceros políticos y mediáticos no pierden oportunidad de repetirnos mensajes de esta estofa: "crece el número de independentistas en Catalunya"; sin embargo, el único partido político con representación parlamentaria que se define inequívocamente independentista cosecha reveses electorales de modo acusado desde hace una pila de años. A mayor abundamiento, hasta las encuestas sobre intención de voto son con ERC, a escasas semanas de las próximas elecciones autonómicas, enormemente contundentes al interpretar la enésima caída en número de sufragios. El singular atenuante lo establece una incógnita sobre cuántos de ellos pasarán a engrosar los resultados de otras formaciones políticas de nuevo cuño y reciente fundación dentro del orbe "soberanista". Otro de los característicos mensajes, a modo de advertencia, utilizado como pretendido instrumento disuasorio, deja un rastro de pueril trasparencia que se revela ineficaz a leguas: "si hacéis aquello que perjudica al movimiento independentista, este aumentará"... vaya, si lo beneficia para qué lo advierten, ¿para que lo perjudique?
Pasada la "Diada", incluso esa costumbre de colgar "senyeres" y "estelades", se ha vuelto a constatar que decrece de manera significativa por parte del conjunto de la ciudadanía año tras año, pese al vano intento de aguerridos partidarios de la causa de apiñar gran número de banderas en lugares visibles de una misma vivienda (ya por supuestas premisas desde partidos políticos, ya por iniciativa propia). La manifestación del 10 de julio de 2010 también nos la han tratado de magnificar, desde las huestes independentistas, como una muestra más del incremento de incondicionales y un "hecho sin precedentes en la Historia de Catalunya"; obviando la mayor distancia del recorrido y cifras ofrecidas por la organización convocante de la celebrada el 18 de febrero de 2006 por motivos semejantes y con mismo afán de desprestigiar el cómputo desinteresado de asistentes.
En resolución, los datos objetivos hacen prescindir de ociosas matizaciones para sostener que en Catalunya hay "menos" independentistas, hoy por hoy.
+9
-8
SOLIDARITAT
Anònim, 25/11/2010 a les 10:29
amb CiU estem donant voltes sempre allà mateix,als catalans ens convé més o Solidaritat o Reagrupament, però cal pensar que Solidaritat està més ben posicionada i que te més projecció internacional
+4
-2
Ben fàcil
XavierV, 25/11/2010 a les 10:19
Els independentistes podem fer dues coses des d´avui fins el 28N: dir-nos cul
d´olla els uns als altres, la qual cosa satisfarà molt els unionistes que es miraran la carnisseria escarxofats en un sofà i amb un somriure als llavis, o votar Reagrupament o Solidaritat. Si ells no han volgut/sabut unir-se, unim-los nosaltres concentrant el vot en una sola llista per provincia: posem-hi el seny que els liders no hi han posat i votem Solidaritat a Barcelona i Reagrupament a Tarragona, Lleida i Girona. Sé que és dificil posar la gent d´acord però és una proposta en positiu, recull i concentra tot el vot possible, no va en contra de ningú i per tant potser més fàcil de que arribi a la gent. Cap vot perdut!!!
+7
-2
Després del psé
Marcel, 25/11/2010 a les 07:46
Després del psé ha d'arribar necessàriament un nom de candidatura independentista. Ni un sol independentista pot quedar-se a casa. El més important és això. Aquests quatre anys poden continuar essent de somni, com el temps d'Arenys de Munt cap aquí. Som-hi! Vegeu el bloc:
http://perabonspatricis.blogspot.com
+4
-13
Ara toca Mela
Margaritu, 25/11/2010 a les 07:45
Doncs a ca meu n'érem dotze, de militants d'ERC, i la iaia que era del Partit Espinaltià, i ara tots votarem CiU perquè ho diu en Madí.
+3
-20
Ara toca CiU
Margalida, 25/11/2010 a les 07:13
Tota la familia, inclós el fill petit que havia militat a ERC votarem CiU, i ho tenim decidit des de fa temps.
+14
-8
Jo ho tinc decidit
Anònim, 25/11/2010 a les 06:45
He decidit Reagrupament. Claretat i honestedat. No tan mediàtic com Laporta, peró els veig mes sòlids. Crec que a la llarga, triunfaran. Cal que estiguin presents en el Parlament per apretar a CIU cap a la sobirania.
+17
-9
Laporta
Guillem44, 25/11/2010 a les 01:31
Jo votaré en Laporta només per a veure com informen l'endemà La Vanguardia, El PSOEdico, Marca, ABC, etc. de la seva entrada al Parlament. No és cap secret que és la persona que més els treu la son.
+18
-5
Reagrupament
Anònim, 25/11/2010 a les 00:42
Si heu escoltat alguna xerrada del Jaume Fernandez o del Joan Carretero veureu que el que diuen no te res a veure amb els altres partits, idees clares i sense embuts, no com ciu i el seu si però no.....
+12
-4
Reagrupament. Ara si, ara toca
Anònim, 25/11/2010 a les 00:29
Doncs jo si que ho tinc clar. Per Catalunya, votaré Reagrupament!
+11
-5
Dubtes
Manel, 24/11/2010 a les 19:37
estic ben carregat de dubtes.,Normalment voto sempre a convergencia, pro aquesta vegada els veig ma segurs d'una victòria i de l'altre, l'influència d'unió,serà mès forta que mai.
La solució seria votar reagrupament, veig una gent neta que sap el que vol i coneix les seves posibilitats i diuen que en principi a la investidura, donarien suport al Sr Mas. també conpensarien, l'ala dretana d'unió. No ho tinc decidit encara.

FEU EL VOSTRE COMENTARI



Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Seguiment Nació Digital eleccions al Parlament
Enquesta
Confieu en la presidència d'Artur Mas?
Vots totals: 157
Les eleccions, al minut


- Som a Internet des del maig de 1996
- SCG Aquitània SL
- Empresa adherida a l'Internet Quality Agence
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: