Vota
Resultat:
0 vots
Redacció osona.com | Actualitzat el 28/11/2010 a les 21:18h

Vila d’Abadal: «A partir de demà hem de començar a treballar en positiu»

"Tot i que no serà gens fàcil", adverteix l’alcalde de Vic i nou diputat del Parlament de Catalunya. El regidor de CiU Antoni Serrat assumirà el càrrec de coordinador de govern de l'Ajuntament a partir d'ara.

Josep Maria Vila d'Abadal, a la seu de CiU a Vic, aquest vespre. Foto: Osona.com

L’alcalde de Vic, Josep Maria Vila d’Abadal, serà un dels tres diputats osonencs de CiU al Parlament de Catalunya. Vila d’Abadal ha mostrat a Osona.com la seva satisfacció pels resultats obtinguts per la seva formació. “Ha estat un suport unànime de tots els militants de tots els pobles de Catalunya. És un missatge d’esperança i de futur per al nostre país”, ha dit sense amagar la seva eufòria.

“A partir de demà hem de començar a treballar en positiu. I no serà gens fàcil”, ha afegit. L’alcalde de Vic també ha justificat l’ensorrada dels tres partits de l’actual govern: “És un rebuig a un model de tres partits que no s’han entès. És un càstig”.

Vila d’Abadal, ara ja diputat, delegarà la coordinació general de l'equip de govern de l'Ajuntament, un càrrec de nova creació, en la persona del regidor de CiU, Antoni Serrat.

Navega per les etiquetes

eleccionsCiUJosep Maria Vila d'Abadal

Referències a Internet

CiU

FEU EL VOSTRE COMENTARI


Aquest comentari quedarà pendent d'aprovació per part de l'administrador del web. Si voleu que el vostre comentari es publiqui de forma instantània i sense passar control previ, heu d'estar registrats. Podeu registrar-vos fent clic aqui

Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Les eleccions a Osona, al minut
Edicions locals

Consum

El nou Codi de Consum de Catalunya

El Codi de Consum de Catalunya amplia, actualitza i millora els drets de les persones consumidores al nostre país i el dota, en l’àmbit de consum, d’un marc jurídic complet que vol esdevenir model de referència en molts sectors de l’activitat econòmica.
Bloc de fotos
Arxiu històric


- Som a Internet des del maig de 1996
- SCG Aquitània SL
- Empresa adherida a l'Internet Quality Agence
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: