Vota
Resultat:
14 vots
Redacció | Actualitzat el 23/11/2010 a les 20:50h

Marina Llansana fa campanya a Sant Vicenç

La diputada d'Esquerra va recordar que amb un any d'espoli fiscal es pagaria el dèficit acumulat de la Generalitat

Marina Llansana al restaurant can Bosch de Sant Vicenç. Foto: Esquerra

La diputada al Parlament i vicesecretària d'Esquerra, Marina Llansana, va participar dilluns al vespre a l'acte de campanya electoral del partit a Sant Vicenç de Castellet, organitzat per la secció local.

Llansana va recordar que Catalunya es troba en un moment de triple crisi: econòmica, política (en referència a la desafecció ciutadana) i d'encaix amb Espanya. Sobre aquesta última, va assegurar que el model autonòmic està acabat, com ho ha demostrat la sentència del Tribunal Constitucional sobre l'Estatut. Llansana va recordar també que la xifra del dèficit de la Generalitat, 30 mil milions d'euros, és la d'un any d'espoli fiscal.

Davant d'aquesta situació, va argumentar, hi ha partits que continuen apostant per l'autonomisme i el federalisme, quan ha quedat demostrat que aquests són inviables, el concert econòmic que ara demana CiU (del qual va recordar que Esquerra va començar a parlar-ne el 1992), que s'aconseguiria amb una reforma de la Constitució o amb un acord de comunitats autònomes (possibilitats molt improbables); i la proposta de referèndum per la independència d'Esquerra.

L'acte, al restaurant Can Bosch, va ser presentat pel president de la secció local d'Esquerra a Sant Vicenç, Jordi Subirana.

Navega per les etiquetes

erceleccions autonòmiques 10

FEU EL VOSTRE COMENTARI


Aquest comentari quedarà pendent d'aprovació per part de l'administrador del web. Si voleu que el vostre comentari es publiqui de forma instantània i sense passar control previ, heu d'estar registrats. Podeu registrar-vos fent clic aqui

Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Edicions locals


- Som a Internet des del maig de 1996
- SCG Aquitània SL
- Empresa adherida a l'Internet Quality Agence
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: