Vota
Resultat:
16 vots
Redacció osona.com | Actualitzat el 24/11/2010 a les 09:52h

Laporta omple l’Atlàntida de Vic de gom a gom

A l’acte hi participen totes les patums de Solidaritat.

Veure galeria de fotos (Xavier Sanfeliu)

Els candidats de SI saluden al públic assistent a l'Atlàntida, en acabar l'acte. Foto: Solidaritat Catalana

Tota la informacio de la campanya a Catalunya, des de Nació Digital

Tota la informació de la campanya electoral a Osona





---------------
NOTA DE PREMSA
SOLIDARITAT CATALANA
Vic, 23 de novembre de 2010

Joan Laporta: “Alguns tenen por que aconseguim amb Catalunya el que hem aconseguit amb el Barça, fer el millor club del món”

Prop de 1.000 persones han rebut amb crits d’”Independència ja!” els principals líders de Solidaritat Catalana al teatre de l’Atlàntida de Vic en l’acte de campanya de SI. Anna Casadevall, candidata de la coalició per Osona, ha donat el tret de sortida a la presentació assegurant que “no hi ha excusa perquè l’independentisme no s’articuli, un estat propi és possible perquè només depèn de nosaltres i diumenge comença el futur que ens ha de dur cap a la llibertat”. Han intervingut els candidats per Barcelona, Joan Laporta, Alfons López Tena i Uriel Bertran.

Joan Laporta que ha estat rebut amb crits de “president” ha començat dient: “Avui som al bressol de l’independentisme”. El líder de SI ha reconegut que “la via autonomista ha quedat liquidada amb la sentència de Tribunal Constitucional” i, per tant, “la llibertat és l’únic camí que ens permetrà prendre les decisions que ens portin cap a la prosperitat i la dignitat nacional”. Laporta ha admès que “tenim una terra amb gent honesta que s’alça davant dels reptes i la independència és una proposta concreta, real i de canvi per no quedar-nos instal•lats en el malson de sempre”. En aquest sentit, Joan Laporta ha demanat fer un vot de càstig als polítics actuals per haver tret uns resultats “molt deficients” en la seva gestió ja que “ens han portat a la crisi més greu de la nostra història i a més estan involucrats en casos de presumpta corrupció”. El candidat de SI a la presidència de la Generalitat ha exclamat que “la independència és possible i necessària perquè estem en una situació límit” i “no val ser covards ni acollonits”, ha advertit. La Catalunya lliure serà “un país d’acollida i d’oportunitats, diversa i respectuosa amb tothom, on podrem decidir què fem amb els nostres recursos”. Laporta ha admès que “alguns tenen por que aconseguim amb Catalunya el que hem aconseguit amb el Barça, fer el millor club del món”.

En el seu torn, el número tres de SI, Uriel Bertran, ha exclamat davant dels centenars de vigatans que “diumenge SI entrarà al Parlament i donarem una lliçó de democràcia”. Bertran ha explicat que “Vic va ser on els primers catalans es van conjurar per guanyar els nostres drets i llibertats i després de 300 anys, estic segur que la independència també l’aconseguirem aquí”, i és que “els osonencs sou l’orgull de la nació catalana”, ha matisat. “SI es presenta perquè necessitem una opció política que digui prou” i és que per a Bertran la realitat és “tan crua” que el cara a cara Mas- Montilla d’aquest vespre a TV3 “l’ha d’autoritzar la junta electoral espanyola de Madrid”. Així doncs, “fins i tot per dialogar hem de demanar permís”, ha lamentat, i per això ha demanat que “no deixem escapar aquest tren cap a la llibertat perquè passa molt poques vegades i ara l’Estat espanyol davant d’un dret democràtic no pot fer res” per la qual cosa ha instat als vigatans a tenir una actitud de superació davant la por “perquè serà l’únic camí que ens farà lliures”, ha dit.

I Alfons López Tena, que ha estat rebut amb una gran ovació per la seva decisiva intervenció a Osona en les consultes independentistes, ha reconegut que malgrat desconèixer els resultats del 28 de novembre, “entre tots ja hem aconseguit que per primera vegada en la història de Catalunya les eleccions es disputin sota el paraigua d’independència”. Ha detallat que al món hi ha més de 200 estats independents i ha explicat que la independència es fa “presentant-nos a les eleccions, mantenint un alt nivell de mobilització popular i denunciant l’autonomisme. El número dos de SI ha criticat que “Catalunya no som un estat però, volem viure com si ho fóssim”. En aquest cas, ha dit: “volem tenir presència directa a la Unió Europea, recaptar els nostres impostos, seleccions esportives, decidir sobre les infraestructures” i de fet “els polítics fins ara ens han dit que podíem assolir aquests objectius sense ser lliures i no és així”, ha denunciat. Amb tot, Tena s’ha compromès a no entrar en un govern que no vulgui fer la independència i per això, ha reconegut que davant de la dificultat d’aconseguir els 68 diputats, “farem una oposició dura, clara i denunciant els greuges de l’autonomisme” i és que ara per ara, Catalunya està en una cruïlla on els ciutadans han d’escollir si volen ser una província escanyada o un estat independent, i davant d’aquesta disjuntiva ha sentenciat: “Siguem assenyats, votem independència”.

Referències a Internet

Laporta

COMENTARIS

+21
-11
Votant de CiU
Anònim, 24/11/2010 a les 10:24
Ahir vaig assistir a l'Atlantida, puc votar desde fa 15 anys i sempre he votat CiU. Vaig nar a escoltar SI per veure que es coia a l'independentisme, ja que soc i em declaro independent. anava a escoltar sobretot al Lopez Tena per veure si hem faria canviar el vot. Ho han aconseguit a hores d'ara. No hi ha cap altre pas que una majoria al parlament i proclamar la independencia unilateralment.

No hi ha cap altre camí. Madrid no ens deixa ni fer un cara a cara, no ens dona els diners que ens treu de la suor dels catalans/nes, nomes ens volen per treballar.

Crec que aquest cop votaré SI per primer cop a la meva vida. Això si espero que esperonin a CiU i a ERC a fer-los costat. Per aixo el meu vot a SI.

Endavant, salut i independencia.
+17
-22
Laporta=populisme
Nici, 24/11/2010 a les 11:26
Tinc por que el sr. Laporta estigui apunt de fregar la demagògia... jo m'inclinaré pels que fa anys que treballen per la independència perquè aquest senyor quan estava a l'elefant blau no ho deia pas que era independentista.
+7
-2
força SI
Anònim, 24/11/2010 a les 13:46
a Taradell Solidaritat farà un resultat espectacular.....no paro de trobar-me gent aquesta setmana dient que votarà Solidaritat
+1
-10
Esperó
Anònim, 24/11/2010 a les 14:23
Tots aquests que voleu votar forces 'alternatives' per què esperonin CiU, ja vau veure com va esperonar ERC a CiU: van vendre Catalunya al PPSOE amb els dos tripartits que han deixat Catalunya com un desert.
I per cert, l'Anna Arqué aquesta, d'on ha sortit?
Del no res, la vem començar a veure en les consultes sobiranistes, lluïnt el seu aire 'pijo-burgués' disfressat d'independentista. No estaria millor al DYR de Pedralbes, remenant les natges mentre fa spinning amb una cançó del David Bisbal?
+3
-10
no hi caben 1000 a l'atlantida
Carrasclet, 24/11/2010 a les 15:14
1000, però i no hi caben!!!! que no ens enganyin!!
Endavant el Dr. Carretero!
+7
-2
jo també
Anònim, 24/11/2010 a les 15:53
Jo també els votaré , necessitem que empenyin als de CIU i demés a lluitar per la independència
+5
-1
Ai Nici !!
Anònim, 24/11/2010 a les 16:32
Estic segur Nici,
que quan tu teníes 3 anys, deies,Papa, Mama, caca, cul, pet i et posàves a riure.

i quan teníes 10 anys, deies coses més elaboràdes, com per exemple, exàmen de Mates, o vull una bici nova,

Quan en teníes 16 deies, que bona està aquella noia,

i així suposo que has anat evolucionant.

Si en Laporta fa anys deia unes coses i ara en diu unes altres, suposo que hi te dret oi?
+4
-0
cometntaris
lector asidu, 24/11/2010 a les 20:12
Ja no publiqueu els comentaris??????
+1
-8
segur?
Josep, 24/11/2010 a les 21:05
segur que hi caben 1000 persones a l'Atlàntida de Vic?? jo diria que no. De fet, n'estic segur... tot plegat una mica lamentable, si ja ens enganyen ara imagina quan tinguin el més mínim càrrec, no creieu??

ps: Laporta va donar suport explícit a la candidatura d'Artur Mas l'any 2006. Llavors no era independentista? o és que oportunament "tocava" allò igual que ara toca independència?
+2
-6
1000?
Anònim, 24/11/2010 a les 21:06
És tan fàcil com entrar al web de l'Atlàntida i comprovar-ho: NO HI CABEN 1000 PERSONES! I se suposa que osona.com ho sap...
+5
-5
l`unica solucio!!
català, 24/11/2010 a les 23:43
es votar REAGRUPAMENT son els unic serio i dignes del pais
+8
-2
SI A LAPORTA
TERESA MIR, 25/11/2010 a les 07:08
JO TAMBE CANVIARE EL MEU VOT QUE SEMPRE HA ESTAT PER ESQUERRA REPUBLICANA I ARA SERA PER SI DE JOAN LAPORTA, JA QUE EL QUE NO VAN FER QUAN PODIEN ELS D' E.R. ARA EN PUIGCERCOS NO FOTARA RES PERQUE HA CANVIAT, I NO ES LA
PRIORITAT LA INDEPENDENIA.. DESITJO QUE MOLTS HO VEGIN COM JO I QUE ELLS RESTIN VOTS A FAVOR DE L'OPCIO DE LAPORTA.
VISCA CATALUNYA LLIURE I INDEPENDENT.
+1
-7
Jo no canviaré
Anònim, 25/11/2010 a les 11:53
Doncs jo no canviaré el meu vot, no vull experiments, no vull gent que s'apunta a una moguda que només serveix per dividir l'independentisme català. Aquest del SI els veig més aprop de ser com una marca blanca de CiU. Molta fressa i poca endressa.
I també ho dic per la gent que hi ha, com sempre hi ha gent valuosa, pero n'hi ha d'altres que no serveixen per a res, que no son perseverants, i fins i tot una mica infantiloides, els coneixo molt bé.
Visca ERC, el meu vot incondicional
+3
-7
demagogia
Anònim, 25/11/2010 a les 16:59
Laporta...demagogia pura i dura...i crec que sí, s'ha apuntat a la "moda" de la independencia
+3
-2
Ave president Laporta
Laportisme, 25/11/2010 a les 18:05
L'home que vol ser el primer president d'una Catalunya independent, fins fa poc President del Barça, es passejava indistintament pels carrers de Barcelona dins d' un Audi del Barça amb xofer o als comandaments d'un impressionant Maserati.

Aquest mateix home, de 47 anys, viu en un dúplex de tres-cents metres quadrats a la zona alta de Barcelona, en plena Diagonal (fonts immobiliàries calculen que ha pagat tres milions d'euros), enfront del luxós Hotel Princesa Sofia. També disposa d'un espaiós loft al Soho de Nova York i una altra àmplia propietat a Mèxic. Aquest home, que la seva agitada vida sentimental encaixa en el perfil que apunten les seves maneres, és Joan Laporta Estruch.

Col•lecciona propietats i també negocis. L'últim, una financera de cotxes de gamma alta amb un soci que ostenta un espectacular Ferrari i participacions en actes polítics amb joves que llueixen mocadors palestins i empresaris de camises marrons.

A ell, en canvi, li agraden els vestits d' Armani, la colònia Versace Dreamer, les camises blanques, les americanes de cuir i les corbates fosques. El seu fons d'armari sembla el de Mickey Rourke a «Nou Setmanes i Mitja» i entre els amics, cada cop menys, i coneguts se l’ anomena «el noi Martini», pel doble sentit que representen els “Michelins” que envolten el seu perímetre abdominal.

El ritme de vida frenètic, l'escassetat de son i la freqüència amb la qual esmorza, menja i sopa al restaurant de dues estrelles del “Majèstic” del Passeig de Gràcia (on té taula reservada i on convidava a les directives dels clubs que jugaven a Barcelona) expliquen la propensió al sobrepès; també l’ expliquen les freqüents aparicions nocturnes als centres de diversió més coneguts del planeta.

O sigui, un Briatore a la catalana amb singulars connexions i negocis amb el president i l'oligarquia del petroli d'Uzbekistan, o amb amics a Espanya (perdó) com Ramón Calderón, expresident del Reial Madrid obligat a deixar el càrrec per la manipulació d'una assemblea o el president del Sevilla, advocat com ell i defensor de Julián Muñoz, ex alcalde de Marbella i ex-parella d'Isabel Pantoja.

De moment i malgrat tals antecedents, només ha tingut un incident amb la premsa rosa. Es va tractar de l'aparició de la brasilera Flavia Massoli (la seva primera amant coneguda) en un programa nocturn de varietats de l’ entrecuix que va deixar bastant indemne la figura de Laporta.

No obstant això, això només és la punta de l' iceberg d'uns anys viscuts a tota velocitat en els quals els seus múltiples detractors parlen d'un home bipolar, amb dues facetes molt diferenciades. El primer, un jove i brillant advocat que a través del difunt Armand Carabén (un prohom del catalanisme que va aconseguir fitxar a Cruyff pel Barça) es va convertir en el lletrat de l'holandès i va escalar posicions en el barcelonisme fins a arribar a la presidència. El segon, un dèspota en tots els àmbits, des de l'íntim al públic, capaç d'organitzar escenes impròpies a la llotja, als restaurants, als avions, incapaç de controlar arravataments d'ira davant la presència de nombrosos testimonis.


L'última esperança blanca de l' independentisme, l’ «enfant terrible» de la parapolítica, l’ ex- president del Barça triomfant és també l'home que tanca les discoteques regat de xampany francès (gens de cava, quina vulgaritat), el mateix capaç de cridar deu vegades imbècil al president de la Junta d' Extremadura, muntar batusses en ple carrer o instigar una investigació privada sobre els seus propis col•laboradors directes. Una investigació que, per cert, es factura a raó de diversos pagaments de cinquanta mil euros fins a completar els tres-cents mil per no haver de ser signada per diversos directius i que consta com a «anàlisis radiològiques».


Joan Laporta, Jan pels cada vegada menys amics de sempre que li queden, està disposat a fer amb Catalunya el mateix que va fer amb el Barça.

Ha arribat al convenciment que no sap fer una altra cosa que reconstruir imperis (pensa així, en gran) i que a més ho fa francament bé.
+0
-0
La Porta
A nònim, 25/11/2010 a les 18:29
Nici, el de dos comentaris més avall. Tu deus ser un dels que fa un temps escrivia que no s'havia de barrejar esport i política.

FEU EL VOSTRE COMENTARI


Aquest comentari quedarà pendent d'aprovació per part de l'administrador del web. Si voleu que el vostre comentari es publiqui de forma instantània i sense passar control previ, heu d'estar registrats. Podeu registrar-vos fent clic aqui

Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Les eleccions a Osona, al minut
Edicions locals

Consum

El nou Codi de Consum de Catalunya

El Codi de Consum de Catalunya amplia, actualitza i millora els drets de les persones consumidores al nostre país i el dota, en l’àmbit de consum, d’un marc jurídic complet que vol esdevenir model de referència en molts sectors de l’activitat econòmica.
Bloc de fotos
Arxiu històric


- Som a Internet des del maig de 1996
- SCG Aquitània SL
- Empresa adherida a l'Internet Quality Agence
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: