Dilluns, 29 de novembre de 2010 | 21:21
Vostè es troba a: Inici > Política >

Montilla abandonarà el lideratge del PSC en el pròxim congrés

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Miquel Iceta agredit durant la seva compareixença davant els mitjans
Montilla abandonarà el lideratge del PSC en el pròxim congrés
Política 28/11/2010 20:16
Purificació Outerial/EP.- El president de la Generalitat i líder del PSC, José Montilla, ha anunciat avui que no tornarà a optar a la secretaria general del partit en el pròxim congrés.
9montilla-anunci
Montilla, que ja va afirmar durant la campanya que no tornaria a ser candidat, ha donat per feta la seva derrota i ha felicitat personalment a Artur Mas (CiU) per la seva "àmplia majoria", de manera que admet que ha de ser el convergent qui formi govern .

Després d'indicar que els socialistes han ara "obrir un procés de canvis" per respondre a les demandes socials i construir una alternativa al Govern, col.laborant amb el nou executiu per treure a Catalunya de la crisi, va finalitzar la seva locució amb l'anunci que no serà el proper primer Secretari del PSC a la vista dels resultats electorals. Envoltat de tota l'executiva es va acomiadar del poder entre els aplasusos dels pocs militants que l'acompanyaven en la roda de premsa.

Iceta agredit durant la seva compareixença

No havia fet més que començar la seva compareixença Miquel Iceta quan ha estat sorprès per un ou en plena cara. Una persona del públic ha agredit així al socialista català mentre vociferava un clar Viva Espanya, moment en el que ha estat reduït per membres de la pròpia organització del PSC.

Iceta una vegada s'ha repost de l'esglai ha continuat el seu discurs davant els mitjans que en finalitzar la seva compareixença han aplaudit la professionalitat del polític qui mostrava en el seu front el resultat de l'agressió, un bon morat.

El viceprimer secretari i portaveu del PSC, Miquel Iceta, ha admès que el seu partit ha perdut les eleccions, cosa que ha reconegut cinc minuts després del tancament de les urnes.

Iceta també ha avançat quina serà l'estratègia que tindrà el PSC de confirmar-se que passa a l'oposició: "Col ·laborar responsablement en el combat de la crisi".
Martín Curletto
29/11/2010
Com va entrar a la seu del PSC la persona que va llançar l'ou? Més d'una cosa funciona malament en el partit si pasen aquestes coses en la propia seu. El canvi no s'ha de fer esperar. El PSC ha de fer netetja, no solament dels polítics que donen la cara, sino de tant assessorets, i carrecs que viuen del conte.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1