Dilluns, 29 de novembre de 2010 | 21:20
Vostè es troba a: Inici > Política >

Rajoy ja es veu a Moncloa: 'Alicia, ho has fet molt bé!'

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Alegria al PP després de les eleccions catalanes
Rajoy ja es veu a Moncloa: 'Alicia, ho has fet molt bé!'
29/11/2010 13:21
9rajoy-camacho
X. Prera.- Convençut que les eleccions d'aquest diumenge són un primer impuls cap a la Moncloa, Rajoy s'ha desfet en elogis cap a la candidata del PPC, Alicia Sánchez Camacho: "ara ja ho puc dir, ho has fet molt bé!".
Rajoy, després d'una Executiva Nacional que ha ovacionat llargament a la candidata catalana, ha destacat que s'han quedat a tan sol sis punts del PSC, quan fa quatre anys es van quedar a setze, i en les passades eleccions generals, quan els socialistes catalans van treure els seus històrics 25 diputats, a 29 punts.

El president del PP entén aquest resultat com la constatació del "cansament" de les polítiques que ha dut a terme el president del Govern, José Luis Rodríguez Zapatero.

A més, ha assenyalat que el PSC ha anat "contra" els seus propis votants, en "disfressar-se" de "nacionalista o seudonacionalista". "Les impostures es paguen en la vida i també es paguen en política i això és bo que ho recordem tots de cara al futur", ha sentenciat.

Camacho assegura que no vendrà el seu programa a CiU

Camacho, per la seva banda, ha celebrat el "resultat històric per a Catalunya i Espanya" que ha aconseguit la seva formació en les eleccions autonòmiques, i ha subratllat que el PP aglutinarà el vot no nacionalista i el vot que defensa una Catalunya constitucional, espanyola i de la llibertat.

"El PP no renunciarà al seu programa electoral, no renunciarà a la Catalunya de llibertat i de constitucionalitat que defensa, a la Catalunya que se sent catalana i espanyola i, per tant, els nostres objectius són complir el nostre programa", ha declarat Sánchez-Camacho en ser preguntada si el seu partit oferirà els seus escons a CiU per a possibles pactes després de les eleccions a la seva arribada a la seu nacional del PP.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1