Vota
Resultat:
0 vots
Redacció | Actualitzat el 26/11/2010 a les 10:48h

... us convidem a gaudir de «El Trencanous» del Ballet d'Òpera Nacional de Kiev


A la Sala Gran, els proper diumenge 5 de desembre

Al web de Kursaal hi podreu veure els detalls de l'espectacle

Data de sorteig: dijous, 2 de desembre.

Manresainfo i Kursaal sortegem entre els lectors del diari entrades dobles per a gaudir amb el Ballet de l'Òpera Nacional de Kiev del Trencanous que tindrà lloc al Teatre Kursaal el proper diumenge 5 de desembre en dues funcions a les 6 i a les 9 del vespre.

Participar en el sorteig de les entrades dobles és molt senzill. Només cal omplir el formulari següent amb les vostres dades, recordant que només s'admetrà una inscripció per persona.








Les dades que ens adreceu només seran utilitzades per qüestions estadístiques internes de Manresainfo i mai tindran un us comercial ni seran venudes o entregades a altri. El correu electrònic s'entrarà a la llista de distribució del butlletí de Manresainfo del que es pot cursar baixa amb facilitat. El nom dels guanyadors del sorteig es comunicarà a través del diari amb suficient temps. De totes maneres es contactarà també amb els premiats per telèfon i correu electrònic.

Navega per les etiquetes

kursaalel trencanoussorteig teatre

FEU EL VOSTRE COMENTARI


Aquest comentari quedarà pendent d'aprovació per part de l'administrador del web. Si voleu que el vostre comentari es publiqui de forma instantània i sense passar control previ, heu d'estar registrats. Podeu registrar-vos fent clic aqui

Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Edicions locals


- Som a Internet des del maig de 1996
- SCG Aquitània SL
- Empresa adherida a l'Internet Quality Agence
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: