Vota
Resultat:
0 vots
Redacció | Actualitzat el 30/11/2010 a les 10:38h

MoVeM proposa convertir els consells de districte en consells de barri i fer-los vinculants

La formació política veïnal proposa també concursos públics i oberts per a decidir sobre els grans projectes

MoVeM proposa dinamitzar la participació ciutadana amb una sèrie d'accions orientades a que el ciutadà sigui partícip en les pròpies polítiques de proximitat. Així, el moviment veïnal proposa convertir els consells de districte en consells de barri oberts a tothom en el que serien unes assemblees bimensuals amb caràcter vinculant. Aquests consells es coordinarien en un consell de ciutat que gestionaria les prioritats i avaluaria el treball realitzat dos cops l'any.

En el comunicat emès als mitjans, la formació veïnal proposa la publicació d'un butlletí municipal que reculli l'activitat municipal per a fer-la arribar a la ciutadania i la convocatòria de concursos públics d'idees, "oberts a professionals i ciutadans", per a dissenyar els projectes de ciutat. Aquests projectes, a més, haurien de ser refermats en referèndum per la ciutadania.

Navega per les etiquetes

movemparticipació

FEU EL VOSTRE COMENTARI


Aquest comentari quedarà pendent d'aprovació per part de l'administrador del web. Si voleu que el vostre comentari es publiqui de forma instantània i sense passar control previ, heu d'estar registrats. Podeu registrar-vos fent clic aqui

Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Edicions locals


- Som a Internet des del maig de 1996
- SCG Aquitània SL
- Empresa adherida a l'Internet Quality Agence
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: