Pol Guàrdia | Actualitzat el 29/11/2010 a les 23:14h

Futbol en majúscules (5-0)

Els blaugranes demostren que són el millor equip del món davant del Madrid de Florentino Pérez, Jose Mourinho i Cristiano Ronaldo

El Barça ha demostrat que és el millor equip del món. Foto: FCB

Els blaugranes dónen una lliçó de futbol al Madrid. Li endollen un 5-0 màgic i recuperen el liderat. La nit d’avui passarà a la història. El Barça ha dominat des del minut 1 amb un domini del centre del camp, de la posessió i de la iniciativa que ha negat l’etern rival. Un Madrid que ha jugat sense Higuaín lesionat, i que només ha aconseguit fer un sol xut entre els tres pals de Valdés amb una ocasió de Di Maria que ha provat fortuna des de lluny.

Xavi ha obert la llauna amb un toc suau que ha superat a Casillas, Pedro ha fet el segon en rematar una assistència de Villa. L’asturià també ha tingut el seu moment de glòria i ha marcat el tercer i el quart gol i Jeffren ha posat la cirereta al límit del temps reglamentari. Al descans els de Guardiola han marxat al descans amb un 2-0 i Mourinho ha intentat compensar canviant a Ozïl per Lass, una estratègia amb la que ja s’havia especulat però que no ha servit per contenir l’allau blaugrana.

El partit no ha estat absent de jugades polèmiques, primer s’han enganxat Guardiola i Cristiano, que ha empentat el tècnic blaugrana. Tots els jugadors han anat corrents a defensar el seu entrenador. Abans d’acabar el primer temps, Messi ha vist una targeta groga per exagerar una agressió de Carvalho que segueix sent agressió. A la segona part el partit encara s’ha escalfat més, Ramos ha acabat expulsat després de fer una entrada antiesportiva a Messi i d’agredir a Puyol.

Al llarg de tot el partit el Barça ha demostrat que el seu estil es pot millorar, que pot excel·lir i que si s’entona no té aturador. El joc col·lectiu i individual de tots els jugadors ha estat espectacular. Amb tot, Cristiano segueix sense marcar al Barça, ni Messi a un equip de Mourinho. No passa res; l’argentí i el Barça són feliços.

Navega per les etiquetes

BarçaMadridfutbol

Referències a Internet

Barça

COMENTARIS

+0
-0
Gràcies Félix
Josep Fourier, 30/11/2010 a les 10:47
Moltes gràcies Félix, jo també estic d'acord amb els teus assenyats comentaris.
+1
-1
AMARGAT
Félix López Alarte, 30/11/2010 a les 10:37
Josep, estic amb tu i soc del Barça i independentista.Però seguim colonitzats malauradament. Ens conformem amb poc i encara no hem guanyat res aquest any.
+2
-0
10:05
Josep Fourier, 30/11/2010 a les 10:21
Estic emprenyat amb un poble infantil al que estan bullint i no se n'adona com la granota del conte i en canvi se n'alegra quan una piloteta passa per un marc de fusta. No n'estic gens amargat però, ben al contrari. Als mediocres us agrada el cofoisme, jo prefereixo la crítica i al primer que critico és a mi mateix, per tant tinc la consciència ben tranquil·la. De coses en faig, en faig tantes que no tinc ni temps d'explicar-t'ho.
+0
-3
Amargat
Anònim, 30/11/2010 a les 10:05
Fourier ets un amargat de la vida, perquè no te'n vas a plorar a un racó, o et fots a pencar d'una vegada en quelcom útil, demana-li la secció de "successos" el ND, aíxí estaràs en el teu ambient i et pagaran per pregonar desgràcies i injustícies. Quina pena de paio!
+3
-0
Hispania non es res sens nosaltres
Anònim, 30/11/2010 a les 10:01
Si non hi ha FCBarcelona, non hi ha liga hispaniola
Si non hi ha Catalonia, non i ha Imperi hispaniol

Per què la gent ha votat CyU, Esguerda, Ecolochistas, et tuti quanti autonomista?
+3
-0
ENCARA COLONIA
Félix López Alarte, 30/11/2010 a les 09:43
Sí, però seguim colonitzats malauradament. Ens conformem amb poc i encara no hem guanyat res.
+4
-2
L'arbre no tapa el bosc
Anònim, 30/11/2010 a les 09:16
El fet d'emocionar-se amb el futbol espectacular del Barça no vol dir que no veiem ni oblidem la nostra situació com a país. Una cosa no treu l'altra i cada cosa té el seu moment.
+5
-2
El millor Barça
Ivan.N, 30/11/2010 a les 08:06
Clar que si, davant d\\\'un Madrid amb joc brut, prepotència, i males maneres (Ronalda empeny al nostre Pep), el Barça fa el millor futbol, net de qualitat i amb grans gols.
Visca el Barça!!!!
+7
-3
+ Barça - País
Josep Fourier, 30/11/2010 a les 07:39
Subscric totalment i sense reserves el comentari de les 23:40

Som un país infantil, ens deixem entabanar amb joguines i espectacles intrascendents mentre ens roben el futur dels nostres fills. Ens agrada el folklore de la bandereta i la mani però som incapaços de prendre decisions serioses. El meu estat d'ànim només el defineix una paraula: vergonya.
+6
-2
de molt lluny
Anònim, 30/11/2010 a les 03:19
Com m'ha fet feliç el Barça. He vist el partit per TV. l'Equip Barça es meravellòs. He vist futbol, al Brasil, a l'Argentina i al Uruguai. He vist grans equips de aquesta part del mon però cap es pot comparar amb la precisiò de rellotge "Longines" del Barça. Veia el ridìcul i l'impotència dels madridistes...Saben lo que es la vergonya?
Una opiniò, el arbitratje ha sigut molt dolent.
Quina raò es el dit, el Barça es molt més que un club.
A un vell exiliat l'ha fet molt feliç aquest partit.
+1
-11
inflar-se de mentides
Anònim, 30/11/2010 a les 02:16
pemsa equívoca: no tothom que llegeix aquest diari és culé.
penso que el que ha redactat l\\\'escrit s\\\'hi inflat de glòria: \\\" el millor equip del món\\\"??? i vosté qui és: el redactor més inútil del món???

la feina està servida: queda molt joc i molt partits, no canteu victòria abans d\\\'hora que llavors fa falta callar boques....

Redactor, jo de tu dimitia directament, no esperis a que et facin fora, simplement opta per la sortida més dignes i fes saber que ets el que tothom pensa: IMPRESENTABLE!!!
+4
-4
+ BARÇALONA - PAÍS
Anònim, 29/11/2010 a les 23:40
Com més BARÇALONA, mens país...
+8
-1
barça
Anònim, 29/11/2010 a les 23:30
El madrid ha hagut de fer joc brut per evitar el 8 - 0

FEU EL VOSTRE COMENTARI



Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Enquesta
Confieu en la presidència d'Artur Mas?
Vots totals: 371


- Som a Internet des del maig de 1996
- SCG Aquitània SL
- Empresa adherida a l'Internet Quality Agence
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: