Vota
Resultat:
5 vots
Actualitzat el 29/11/2010 a les 23:25h

Festival dels bons!

El FC Barcelona ha esclafat el Reial Madrid amb un 5 a 0 incontestable i meravellós. I ha sotmès el madridisme a una de les humiliacions més grans que es recorden. És la cinquena victòria consecutiva dels blaugranes davant dels blancs, un registre insòlit i impensable però que fa justícia al que són avui els dos clubs i que després de veure el partit es comprèn perfectament.

El soroll que entre Mourinho i l’aparell mediàtic de Madrid i del Madrid havien aconseguit fer els havia servit perquè fes l’efecte que els madrilenys, “aquest any sí”, havien escurçat la distància que amb el FC Barcelona hi ha hagut les darreres temporades. Era un miratge i, pitjor, una temeritat i una inconsciència que es deu explicar pel microclima que són capaços de crear i creure's. Perquè el partit ha demostrat clarament que entre els dos equips hi ha tot un món i no només una concepció distinta del futbol.

El resultat és contundent, però encara ho ha estat més el joc. El partit ha estat, tret d’una fase molt curta a la primera part, un “rondo” gegantí. Els blaugranes han sotmès els madridistes a una exhibició de tècnica, control i posició extraordinària, davant de la impotència dels cracs blancs que amb prou feines podien seguir amb la mirada una pilota que no trobaven i que a penes tenien. El Reial Madrid ha semblat un equip menor i no pas el rival que aspira a prendre-li el lideratge del futbol.

L’onze de Guardiola és un equip fet, amb una idea del futbol molt definida que executa amb una precisió tan sorprenent com fascinant. El Reial Madrid, l’actual Reial Madrid, no hi té res a fer. Ha de menjar molts sopes, encara. Tan sols pot aspirar a aprofitar una badada blaugrana, i encara. Només quan el partit s’ha embrutat, ha semblat que revifava. Mentre s’ha jugat a futbol, el domini i la superioritat blaugrana ha estat colossal.

Aquest Barça - Madrid s’havia plantejat, des de certs sectors, almenys, com un duel per l’hegemonia futbolística a la Lliga espanyola, i a Europa i tot. Que el Madrid no hagués perdut cap partit encara i la qualitat (indiscutible) i la inversió econòmica feta i el fitxatge del tècnic portuguès havien fet creure a alguns que el Madrid era a punt per capgirar el domini culer. També s’havia parlat de duels individuals: Messi i Cristiano, Guardiola i Mourinho… Soroll i prou. Han guanyat els bons.

Navega per les etiquetes

Barça

Referències a Internet

Barça

COMENTARIS

+1
-0
ja ve de lluny
Cinc, 30/11/2010 a les 09:40
Molt clar en Pep dient que això era el resultat d'una política que començava amb en Xarli i Déu, i tota la resta de personal que ho fa possible.
+1
-0
El millor Barça
Ivan.N, 30/11/2010 a les 08:05
Clar que si, davant d'un Madrid amb joc brut, prepotència, i males maneres (Ronalda empeny al nostre Pep), el Barça fa el millor futbol, net de qualitat i amb grans gols.
Visca el Barça!!!!
+1
-0
maneta
Anònim, 30/11/2010 a les 00:13
MANETA MANETA!

Ja pot fer fred aquests dies ja que els merengues dormiran ben calentets!

FEU EL VOSTRE COMENTARI



Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.



- Som a Internet des del maig de 1996
- SCG Aquitània SL
- Empresa adherida a l'Internet Quality Agence
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: