Dimarts, 30 de novembre de 2010 | 18:46
Vostè es troba a: Inici > Política >

El PP valencià puja en un sondeig intern dels socialistes, que es desplomen

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Increïble però cert
El PP valencià puja en un sondeig intern dels socialistes, que es desplomen
Política 26/11/2010 13:34
Encara que sembli impossible, als socialistes valencians encara els pot anar pitjor. Una enquesta interna encarregada pel PSOE augura una caiguda de 5,1 punts per al partit, i un ascens de gairebé tres per al PP, per al que no no existeix desgast aparent.
9alarte
Ni el cas Gurtel pot amb l'hegemonia popular. Segons una enquesta interna dels socialistes a la que ha tingut accés el diari Levante, Camps i els seus no només mantindrien la seva representació intacta, sinó que fins i tot millorarien en obtenir el suport d'un 2,82% de la població més i arribar fins al 56,09%.

Per als socialistes seria el pitjor resultat de la seva història, i la primera vegada que obtindrien menys del 30% dels vots. Així, es quedarien en el 29,93% i passarien dels 38 diputats actuals a només 35.

Esquerra Unida, amb el 5,26%, obtindria quatre escons, mentre que Compromís, la coalició de partits que lidera el Bloc Nacionalista Valencià es quedaria fora dels Corts.

Tot i que no hi ha hagut resposta a l'enquesta, està per veure com afecta la mateixa al lideratge de Jorge Alarte dins del partit. Encara que en principi la seva candidatura no perilla –Antoni Asunción no va aconseguir els avals per disputar les primàries-, una derrota com aquesta el deixaria molt tocat a nivell intern per liderar la regeneració.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1