Dimarts, 30 de novembre de 2010 | 18:36
Vostè es troba a: Inici > Opinió >

El secret

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
JOSEP PONS
El secret
Josep Pons
30/11/2010 14:27
No se si ho aconsegueixo, però el meu objectiu és arribar a ser equilibrat en les meves opinions i no caure en la temptació de confondre el desitjat amb la realitat, per tant exposo amb absoluta convicció que aquest F. C. Barcelona no solament és el millor equip de futbol del món i el que desenvolupa un joc molt més atractiu, si no que és un autèntic model i referència dels més destacats valors que han fet de la societat occidental la més progressista i avançada.

La cultura de l'esforç, de la mentalitat d'equip, el companyerisme, el joc net, la humilitat i la professionalitat que exterioritzen els jugadors del Barça, desprenen un model i una referència de comportament que és aplicable a tots els sectors.

En aquests moments de gran crisi és com un raig de llum i d'esperança el que transmet aquest equip en totes les seves facetes.

És un treball de molts anys, va ser una idea del president Josep Lluís Núñez, que va crear la Masia, no solament com una fàbrica de futbolistes sinó com una escola on la formació, l'educació i l'actitud positiva eren valors tan importants com la pròpia virtuosidad futbolística.

D'altra banda, la filosofia de formació barcelonista, a part de ser el millor model, serà l'única opció de futur per a tots els clubs que estan en una situació econòmica que els conduirà a la inevitable ruïna, que només un magnat o els governs amb els diners de tots podran solucionar.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1