Dimarts, 30 de novembre de 2010 | 18:44
Vostè es troba a: Inici > Municipis >

Sant Andreu celebra la seva festa major

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Barcelona
Sant Andreu celebra la seva festa major
Municipis 29/11/2010 21:27
Comença la Festa Major de Sant Andreu amb més de cent seixanta activitats que s'allargaran fins al cap de setmana que ve i entre les quals no faltaran el pregó d'aquest dissabte ni la tercera edició del Festival de Músiques des d'un Balcó.
Gegants de Sant Andreu
La festa comença ja aquest dissabte amb la visita de l'alcalde, Jordi Hereu, a l'exposició del recinte de la Fabra i Coats, on hi ha una exposició sobre el procés de rehabilitació de l'edifici. Al llarg de tot el dia hi haurà també diversos actes lúdics i culturals repartits per tots els racons del barri.

No obstant això, l'inici formal de la festa serà aquest diumenge, 28, amb el pregó que pronunciarà la ciutadana andreuenca Marta Roig a la plaça d'Orfila, i al qual també assistirà la regidora del Districte, Gemma Mumbrú.

Abans del pregó farà aixecar el dia la despertada infernal dels diables, els trabucaires i els gegants, que s'allargarà fins al migdia, en què tindrà lloc la cercavila de festa major, en què es calcula que hi participaran més de tres mil persones.

Més informació
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1