Dimecres, 1 de desembre de 2010 | 18:53
Vostè es troba a: Inici > Esports >

El dia que el Camp Nou va callar Mourinho

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
El tècnic portuguès assumeix la derrota sense ‘peros'
El dia que el Camp Nou va callar Mourinho
Esports 29/11/2010 23:39
CatalunyaPress.- José Mourinho s'ha quedat mut i ha protagonitzat una de les rodes de premsa més tranquil·les que se li recorden, reconeixent la superioritat del Barça i sense buscar excuses o ‘peros'. Guardiola ha mantingut la prudència i el respecte pel rival en el seu discurs.
Mourinho ha assegurat que aquesta derrota ha estat la que menys li ha costat acceptar de totes les vegades que s'ha enfrontat al Barça, doncs la superioritat del seu rival ha estat tan gran que no pogut fer res. Els seus jugadors, per la seva banda, s'han negat a fer declaracions, tal i com han informat els responsables de premsa del club blanc.

El tècnic ha reconegut que mai havia collit una derrota tan gran en la seva carrera com a entrenador, però que al no existir oportunitat de guanyar ha estat més fàcil d'acceptar. Mourinho, això si, ha assenyalat que el projecte culé és un producte "acabat, en el sentit d'un treball de molts anys, i al Madrid li falta moltíssim per ser-ho".

El Camp Nou s'ha ensenyat amb l'entrenador portuguès durant tota la segona meitat, dedicant-li càntics habituals "Mourinho, vete al teatro" i algun nou com a "sal del banquillo, Mourinho sal del banquillo…", davant la decisió del portuguès de no abandonar la banqueta després del descans.

Guardiola, per la seva banda, ha volgut treure-li importància als enfrontaments entre jugadors espanyols de tots dos equips, companys en la selecció, assenyalant que "són coses que passen".

Malgrat celebrar la victòria, Guardiola ha destacat la classe del Madrid i ha desmentit que la diferència entre tots dos equips sigui tan gran. Durant la roda de premsa, l'entrenador culé ja ha començat a parlar del proper partit, que enfrontarà als blaugranes amb l'Osasuna.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1