Dijous, 2 de desembre de 2010 | 18:42
Vostè es troba a: Inici > Comunicació >

Punto Radio reconeix la trajectòria de l'Once amb el Premi Protagonistas

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Del Olmo sorprèn els presents acusant Montilla de "mentider"
Punto Radio reconeix la trajectòria de l'Once amb el Premi Protagonistas
Comunicació 29/11/2010 19:54
Redacció/Agencies.- L'Once i la seva fundació han rebut el premi Protagonistas amb el qual el jurat dels mateixos ha volgut reconèixer la seva trajectòria.
La Once i la seva fundació han rebut el premi Protagonistas amb el que el jurat dels mateixos ha volgut reconèixer la seva trajectòria. El President de la popular institució, Miguel Carballeda va recollir el premi recordant als assistents la tasca social que realitza l'ONCE que pot resumir-se en el senzill acte de la compra del cupó que porta a la gent "la il.lusió cada dia"

Cal recordar que l'ONCE és una organització gairebé octogenària sense ànim de lucre la missió és millorar la qualitat de vida de les persones cegues i amb discapacitat visual de tot Espanya. A més és una institució solidària amb les persones afectades per discapacitats diferents de la ceguesa que es materialitza mitjançant la Fundació ONCE per a la Cooperació i Inclusió Social de Persones amb Discapacitat, finançada amb el 3% de la venda bruta dels productes de joc de l'Organització .

El partit de futbol que enfronta aquest dilluns al FC Barcelona i al Reial Madrid ha marcat el 40 lliurament dels Premis Protagonistas del Año que atorga anualment l'emissora Punt Radio. El vicepresident del Govern, Alfredo Pérez Rubalcaba, i el guanyador de les eleccions catalans celebrades aquest diumenge, Artur Mas, tots dos premiats amb el Protagonistas de la Política, s'han desitjat mútuament que perdin els seus respectius equips.

Entre els premiats, a la categoria de l'esport es trobaven també el madridista Iker Casillas i el barcelonista Andrés Iniesta, si bé la inminencia del partit ha impedit que acudissin a la cita.

Sí ho ha fet el cantaor flamenc José Mercé, qui després d'agrair el premi i recordar la recent declaració d'aquest art com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat per part de la Unesco, s'ha llançat a entonar l'himne del Reial Madrid davant un auditori compost per més d'1.500 persones. El públic, entre els riures i els aplaudiments, s'ha pogut rescabalar quan tot seguit l'organització ha fet que sonés l'himne del Barça.

També la cantant d'òpera Montserrat Caballé ha parlat del derbi, i ha opinat sobre la diferent condició de futbolistes d'un i un altre equip, destacant que li semblava que jugadors com Iniesta, Xavi o Casillas li semblaven millors persones que el portuguès Cristià Ronaldo.

Fills del rock and roll

L'actor Luis Tosar, un altre dels premiats, ha donat les gràcies als seus pares i a la seva família, encara que s'ha declarat també "fill del rock and roll" davant d'un dels seus màxims exponents, Miguel Ríos -que rebia el Protagonistas de la Música pels seus cinc anys de trajectòria-.

La categoria de la cançó catalana ha estat per al valencià Raimon, mentre que a l'àmbit del flamenc també ha estat premiada Estrella Morente, qui ha lamentat no poder acudir a causa d'una grip sobtada.

En el sector de la comunicació, els periodistes Jordi Basté i Albert Castillón han estat seleccionats com a Protagonistas de 2010.

'Águila Roja' i 'Pasapalabra'

Les persones més destacades de la televisió són el protagonista de la seriï 'Águila Roja', David Jané, i el presentador de 'Pasapalabra', Christian Gálvez. El científic Borja Corcóstegui ha estat guardonat pels seus avanços en microcirugía ocular, mentre que a nivell d'innovació empresarial ha guanyat el grup farmacèutic Avena i Peugeot.

Del Olmo ataca a Montilla per no assistir

El veterà locutor de ràdio, Luis del Olmo ha sorprès als assistents a l'acte en atacar el president en funcions de la Generalitat, José Montilla, per no haver acudit a la cita, una eventualitat que li ha valgut per acusar-lo de "mentir".

"Els polítics no poden mentir d'aquesta manera", ha expressat, amb el president en funcions, Artur Mas, a l'escenari, mentre recollia el seu respectiu premi.

Del Olmo, que ha demanat "que ningú s'enfadi", ha recordat que Montilla li va dir per dues vegades que assistiria al lliurament dels premis independentment dels resultats de les eleccions d'aquest diumenge durant l'última entrevista que van mantenir.

El locutor de ràdio ha puntualitzat que Montilla -que ha anunciat al mateix temps que es lliuraven els premis que deixa buit l'escó al que té dret com a cap de llista pel PSC, després que ahir també anunciés que renunciava a la secretaria general del partit-, ha trucat amb dues hores d'antelació per avisar que finalment no acudiria, ha assenyalat el locutor.

"No sé si és de bona gent", ha comentat Del Olmo sobre la decisió de Montilla de no acudir al lliurament de premis en el Palau de Congressos de Barcelona, davant la incredulitat dels presents en l'acte.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1