Dijous, 2 de desembre de 2010 | 18:56
Vostè es troba a: Inici > Opinió >

SHAKIRA BRINDA AMB CAVA CATALÀ

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Fernando del Collado Novell
SHAKIRA BRINDA AMB CAVA CATALÀ
Fernando del Collado Novell
26/11/2010 22:08
Fa ja dues setmanes, mentre passejava per la Rambla de Barcelona -esport que recomano a tots els meus amics i per descomptat a vostès també-, al veure la cua VALDES em vaig adonar que ja teníem un any més damunt el Nadal. El fet s'ha confirmat amb la presentació de l'espot de la marca Freixenet, que aquest any ha triat Shakira com a bombolla missatgera del seu producte. Sàvia decisió. Shakira Isabel Mebarak Ripoll és un tros d'artista que va posar en peus el Sant Jordi i, com diria l'inoblidable Joaquín Prat, ho va posar "A ballar". Abans s'havia rendit Madrid als seus encants -fins i tot va aconseguir que els prínceps es fessin romàntics magarrufes mentre cantava-.

Un altre tema -que ella waka-va desmentir rotundament- va ser el romanç amb el nostre estimat Gerard Piqué del Barça dels nostres amors. Que espavilada és aquesta colombiana-catalana! Un dia d'aquests ens canta el "Boig per tu".

Però el que és per treure's la barretina i aplaudir és el que ha fet amb els 500.000 euros que li han pagat per l'anunci, donarlos a la Fundació Pies descalzos perquè es construeixin dues escoles a Port-au-Prince (Haití) i Cartagena (Colòmbia). Això si que és sentir el Nadal.

Amb la que està caient aquests dies al nostre país, em permeto transcriure el que ens diu aquesta descendent del Ripollés: "Aquest any brindem perquè surti el sol i brilli més que mai. El millor està per venir. Feliç Nadal i Feliç Any Nou".

Creuo els dits i els demano a vostès que ho facin també.

PDTA: Benvolgut Alcalde de Barcelona, amic Hereu. Proposo una condonació de la multa per anar sense casc i el bany a la font de la noia. La projecció de Barcelona a l'últim video de Shakira és impagable.

Sinó és possible, truca'm, encara em queden a la butxaca alguns euros que anaven destinats a copagar, amb tres col·legues més, l'enterrament de Soler Serrano. Sepeli que finalment tu i l'alcaldessa de l'Hospitalet vau pagar. Moltes gràcies
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1