Dijous, 2 de desembre de 2010 | 18:43
Vostè es troba a: Inici > Esports >

Xavi: "El 2-6 va ser el partit perfecte, però aquest el supera"

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
El 6 del Barça no recorda una "superioritat igual"
Xavi: "El 2-6 va ser el partit perfecte, però aquest el supera"
Esports 30/11/2010 21:39
EP.- El jugador del FC Barcelona Xavi Hernández ha reconegut que la golejada d'ahir al Camp Nou contra l'etern rival (5-0) va ser "el millor" 'clàssic' que recorda i ha afegit que "supera" al 2-6 aconseguit al Santiago Bernabéu la temporada 2008/09.
"El 2-6 ha estat el partit perfecte, però aquest el supera pel que fa a joc, la sensació d'ahir va ser tremenda, amb una superioritat enorme", ha declarat el migcampista blaugrana, autor del primer gol de la nit.

En el mateix sentit, Xavi ha manifestat que el partit davant dels madridistes ha estat una "gaudida". "Ha estat fantàstic, no record una superioritat igual", ha sentenciat.

"Perdre un partit on s'esperava molt d'ells és un cop fort, per a nosaltres és al revés, un cop de moral. Encara queda molta Lliga, veurem com reaccionen", ha afirmat sobre les conseqüències després d'haver guanyat el principal rival, que va arribar al Camp Nou líder i "jugant molt bé".

"No cal afegir més llenya al foc, ja deuen estar prou fotuts", ha argumentat per evitar entrar en una batalla dialèctica.

Sobre els diferents incidents entre els jugadors del Reial Madrid i els blaugranes durant el partit, o l'empenta de Cristiano Ronaldo a Josep Guardiola, els ha considerat "tràngols del joc". "És qüestió de la tensió, nosaltres també l'hem patit, és una sensació d'impotència i de ràbia", ha manifestat. Això sí, ha qualificat l'entrada de Sergio Ramos a Leo Messi de "violència extrema".

Al final del partit alguns blaugranes es van acomiadar de l'afició aixecat els cinc dits de la mà, cosa que ha estat interpretat per alguns mitjans com una provocació. Xavi ha ironitzat que "potser només saludaven, al final tot és una provocació que cadascú faci el que vulgui sense faltar al respecte".
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1