Dijous, 2 de desembre de 2010 | 18:49
Vostè es troba a: Inici > Opinió >

ÀNIM PRESI

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
ANDRÉS MADRID
ÀNIM PRESI
Andrés Madrid
02/12/2010 12:39
Ja que s'ha ficat, senyor President del Govern, a la feina de donar matarile al rotllo patatero de les Cambres, no es detingui; aquest modest cronista li anima a que segueixi podant aquest el nostre Estat de tant organisme gasós que, potser, permetrien a la seva Excel·lència dedicar els diners a menesters més nobles.

Al bot i per la seva actualitat, li recordo l'existència d'això que es diu Consell del Regne i que, quan es va fundar allà pels temps medievals, va servir per donar auxili als monarques absoluts de l'època; Carlos V i el seu fill es van servir d'aquest i altres consells (Estat, Hisenda, Inquisició i Índies) per auxiliar-se en la gobernanza dels seus imperis, però, francament, avui no tenen cap sentit.

I si la vostra Excel·lènciano sap com honrar als quals, havent servit a la pàtria, van quedant en els camins de l'oblit, faci la seva Senyoria d'aquests pròcers una estàtua que, de moment, pot costar un dineret però a la llarga surt més barat doncs no necessita caps de gabinet, secretàries, xofers i altres complements i serveix per donar llustre i esplendor a places i rotondes.

Ja estic veient la senyora Fernández de la Vega, amb les seves millors gal·les, ocupant espai al Retiro de Madrid al costat d'aquesta paradoxa nostra que és l'estàtua de l'Àngel caigut, l'única estàtua erigida al diable sent el país més catòlic de la terra.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1