Dijous, 2 de desembre de 2010 | 18:50
Vostè es troba a: Inici > Opinió >

CiU, el concert i la píndola del dia després

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
FRANCESC MORENO
CiU, el concert i la píndola del dia després
Francesc Moreno
01/12/2010 10:04
CiU no està per a embarassos amb complicacions. Vint-i-quatre hores ha trigat a declarar inviable el concert i reivindicar, com fèiem els "botiflers" com jo, un sistema fiscal com l'alemany, que no és més que un desenvolupament federal del vigent sistema de finançament a Espanya i que es pot assolir sense modificar la Constitució. I l'encarregat d'anunciar aquest esdeveniment no ha estat ni Duran ni Fernàndez Teixidó, sinó ni més ni menys que el número dos de CDC i "botant"per la independència Felip Puig.

CiU ha demostrat que és ràpida de reflexos, i no ha esperat a haver de avortar o que el nadó neixi mort. La pastilleta, i a una altra cosa. Saben que la desafecció i la frustració que tan bé els han vingut, ara seria aprofitada per Laporta.

El que és curiós és que el tema ha passat desapercebut, per no dir que ha estat silenciat, o gairebé, en els mitjans i que ni l'oposició, ocupada a llepar-se les ferides, n'ha dit ni piu.

Amb un parell de rectificacions més, fins i tot jo els votaré a les pròximes eleccions. En política, l'error no és fer promeses durant les campanyes electorals sinó no oblidar-se'n immediatament. La política catalana fa cara de passar del Dragon Khan al panteó familiar.
Esquerros
02/12/2010
Molt bo aquest article. CiU sempre ha estat el partit del coitus interruptus i ara més que mai. I encara n'hi ha que els voten perquè son independentistes! N'hi ha per llogar-hi cadires. I que diran quan pactin, a l'ombra o al sol, amb el PP? Per què se li perdona tot a CiU i tant poc a altres?
Sabata
01/12/2010
Moreno, si tot és tan fàcil com és que el PSC ha fracassat tam estrepitosament. L'autocrítica no l'ha de fer només Iceta o Montilla, també tots els que monopoltzeu les plataformes culturals i ideològiques que es financien gràcies a les institucions que controla el PSC: quan fareu autocrítica els del Debat, Catalunyapress, CCCB i l'ínclit Ramoneda, L'Avenç i l'ínclit Muñoz, els de La Virreina, etc, tots els que, cobrant bon dinerons, teníeu opbliogació de fer un discurs que s'ha limitat a avalar i aplaudir el tacticisme de Zaragoza i compania? Vosaltres també sou responsables. No amageu l'ou amb cinisme i ressentiment contra el guanyador (7 anys fora del poder i amb l'alcaldia de Sant Cugat com a buc insignia!)
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1