Dissabte, 4 de desembre de 2010 | 18:50
Vostè es troba a: Inici > Societat >

Aquest dissabte no hi haurà metro entre Bellvitge i l’Avinguda Carrilet

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
El tall està causat per unes obres de millora i durarà fins dimarts.
Aquest dissabte no hi haurà metro entre Bellvitge i l’Avinguda Carrilet
Societat 04/12/2010 13:33
Des d'aquest dissabte dia 4 i fins al dimarts dia 7 de desembre el servei de la línia 1 de metro estarà interromput entre les estacions d’Hospital de Bellvitge i Avinguda Carrilet, al terme de l’Hospitalet de Llobregat, amb motiu d’uns treballs de millora en la infraestructura de via, ha informat Transports Metropolitans de Barcelona (TMB).
tunel
Els usuaris disposaran d’un servei especial de bus que farà el recorregut entre Avinguda Carrilet i Hospital de Bellvitge, amb parada a l’estació intermèdia de Bellvitge, amb els mateixos horaris del suburbà.

El tall afectarà, doncs, l’extrem sud de la línia 1 de metro, entre els dies 4 i 7 de desembre (dissabte, diumenge, dilluns i dimarts del Pont de la Constitució), ambdós inclosos. La resta de la línia, entre Avinguda Carrilet i Fondo, continuarà funcionant amb normalitat. El dimecres, 8 de desembre, a les 05.00h, l’hora habitual d’inici del servei, es restablirà la circulació de trens entre Avinguda Carrilet i Hospital de Bellvitge.

Situació de les parades dels autobusos especials

La interrupció de servei s’està comunicant mitjançant cartells a les estacions i als trens, fulls informatius i megafonia. També es senyalitzaran les parades dels autobusos especials, situades a prop de les estacions. Aquest servei alternatiu d’autobús circularà amb la mateixa freqüència i el mateix horari que el metro, inclosa la franja de funcionament ininterromput de la nit del dissabte 4 de desembre.

Segona fase d'instal•lació d’un canvi de via doble


Durant els quatre dies de suspensió de servei es durà a terme la segona fase de la instal•lació d’un aparell de via del tipus bretelle (escapament doble, en forma de x) a la sortida de l’estació d’Hospital de Bellvitge, que farà possibles les maniobres dels trens en totes dues direccions i donarà més flexibilitat a l’operació de la línia. La primera fase de l’obra es va fer l’agost passat. Per fer aquests treballs s’ha escollit una època de l’any en què hi ha pocs usuaris afectats, a causa de la reducció de la mobilitat urbana durant el pont. Les dues estacions que es tancaran, Hospital de Bellvitge i Bellvitge, sumen unes 5.000 entrades els dies festius, un 40% de les registrades els feiners.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1