Dissabte, 4 de desembre de 2010 | 18:43
Vostè es troba a: Inici > Cultura >

Biutiful retorna Bardem a Barcelona

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Estrenes de la cartellera
Biutiful retorna Bardem a Barcelona
03/12/2010 13:38
Bardem torna a Barcelona de la mà d'Alejandro González Iñárritu per oferir una història trista, de sofriment. Estrenes d'Hollywood, les millors propostes nacionals i europees, propostes infantils… Vegi les opcions i sàpiga que pel·lícula anar a veure el cinema.
Biutiful

Biutiful és la història d'Uxbal (Javier Bardem). Pare lliurat. Amant turmentat. Fill mistificat. Home de negocis clandestí. Cercador de fantasmes. Sensible als esperits. Amb sentiment de culpa. Supervivent urbà. Un home que intenta reconciliar-se amb l'amor, però falla. Que anhela fer el que deu, però ensopega. El cor Del qual acaba trencat, seduït, buit… I s'omple més enllà del desig. Té les mans tacades de sang. Li pesa l'ànima. Pot perdre-ho tot de cop… I en aquesta espècie de mitjanit troba tot el que té per donar. De vegades les nostres vides són així: Fracturades, desmesurades, emocionalment elèctriques i d'una bellesa sorprenent.

Alejandro González Iñárritu dirigeix aquest drama protagonitzat per l'escaritzat Javier Bardem i que ha estat rodada en una Barcelona antagònica a la de Woody Allen.

Els propers tres dies

El guanyador de cinc oscars Paul Haggis (Tres per Crash i dos pel guió de Cartes des d'Iwo Jima i Millior Dollar Baby) dirigeix aquest thriller protagonitzat per Rusell Crowe, que compta  també amb l'aparició del sempre creïble Liam Neeson.

La pel·lícula narra com un matrimoni feliçment casat i amb un fill es troba immers sobtadament en una terrible desgràcia, en ser l'esposa condemnada a 20 anys de presó per un assassinat que sembla no haver comès. El seu marit, que està convençut de la seva innocència, emprendrà una lluita per intentar treure-la per tots els mitjans de presó.

Tres metres sobre el cel

Drama romàntic adolescent que narra la història de dos joves que pertanyen a mons oposats. És la crònica d'un amor improbable, gairebé impossible, però inevitable, que acabarà arrossegant-los en un frenètic viatge iniciàtic on junts descobriran el primer gran amor. Ella (María Valverde) és una noia de classe mitjana-alta que està educada en la bondat, en la innocència i en les normes. Ell (Mario Casas) és un noi rebel, impulsiu, inconscient, aficionat al risc i al perill encarnat en una infinitat de baralles i carreres il·legals de motos, al límit del sentit comú.

Les Cròniques de Narnia: La travessia del viatger de l'Alba

Edmund i Lucy Pevensie, al costat del seu cosí Eustace, el seu real amic el Rei Caspian i el ratolí guerrer Reepicheep són absorbits per un quadre que els porta a bord de l'espectacular Viatger de l'Alba. El destí de la pròpia Narnia depèn de l'èxit de la seva missió, que portarà als valents viatgers a misterioses illes, a una tolla que converteix a tot el que la toca en or, a fatídics enfrontaments amb criatures màgiques i sinistres enemics i a una trobada amb el seu amic i protector, el "Gran León" Aslan. Tercera novel·la en ordre de publicació, i la cinquena en ordre cronològic de l'heptalogía de llibres infantils Les Cròniques de Narnia, publicada per l'escriptor Clive Staples Lewis en 1952.

Neds

Des de Gran Bretanya ens arriba la proposta europea més interessant de la setmana, Neds: John McGill està a punt de començar la secundària el 1973 a Glasgow. És un noi intel ligent, sensible, amb ganes d'aprendre, però res sembla afavorir. La seva família és molt pobre i el seu pare, a qui odia, un borratxo i un brut. Els professors estan en contra des del principi, i el castiguen pels "pecats" del seu germà gran, Benny. I hi ha les bandes. Els Neds, "No Educats i Delinqüents". Els nois dolents armats i xulos: drogues barates, glam rock, sexe, violència i companyonia. Els monstres i herois locals. La reputació de Benny protegeix al seu germà. Espantat, ressentit, rabiós, John pren una decisió. Si ningú vol donar-li una oportunitat, ¡que es fotin! I se submergeix en la salvatge vida del carrer. La ràbia i la frustració el porten cada vegada més lluny, fins quedar-se sol davant d'una paret buida. No hi ha futur. I llavors apareix una insospitada i extraordinària oportunitat per redimir-se.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1