Dissabte, 4 de desembre de 2010 | 18:52
Vostè es troba a: Inici > Política >

Mas 'intueix' que serà President a la segona

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Ha valorat la 'actitud correcta i positiva' de la resta de grups
Mas 'intueix' que serà President a la segona
03/12/2010 12:25
9mas-seu-ciu
CatalunyaPress.- El guanyador de les eleccions catalanes, Artur Mas, es convertirà en President de la Generalitat en la segona votació. Almenys això intueix l'interessat després d'haver-se reunit amb els responsables dels grups parlamentaris que exerciran d'oposició a Catalunya.
Això intueix Mas i això ha pregat a la resta de grups en una compareixença en una seu de CiU molt institucional, oblidat ja el 'barroquisme' de les nou banderes de la campanya electoral. Per fer aquesta petició, el futur President s'escuda en "la situació de dificultat objectiva" que viu Catalunya, i que necessita d'un govern que "hauria d'estar treballant el 3 de gener".

Mas ha dit intuir que serà President en la segona votació, ja que no ha aconseguit convèncer al PP perquè s'abstingui en la primera. Per a la segona li valdria amb el suport del PP, però també el d'ERC, que no seria suficient en la primera ronda.

Ha valorat l'actitud "correcta i positiva" de la resta de grups i ha demanat que aquesta s'estengui a tota la legislatura, ja que diu que no fer-ho seria obviar el mandat del poble de Catalunya, que segons ell ha expressat el seu desig de canvi.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1