Publicitat

Soldado celebra el gol davant l'Almeria. Roberto Soldado

1a Divisió

El València supera l'Almeria amb dos gols de Soldado i continua en zona europea (2-1)

josé Luis Oltra, nou entrenador dels andalusos, no ha pogut debutar amb victòria; tot i que el seu equip ha donat la cara durant tot el partit

ATHLETIC CLUB

Gurpegui: "El gol m'ha donat molta alegria perquè significava sumar tres punts"

El jugador navarrès ha reconegut que la centrada de David López ha estat clau per situar l'1-0 definitiu al 93'. Al primer temps, Gurpegui, havia fallat un gol cantat.

1a Divisió

Camacho creu que l'Osasuna ha fet mèrits per marxar de San Mamés amb un empat "com a mínim"

L'entrenador no vol retreure als seus jugadors el gol en l'últim minut, i comenta que s'ha produït perquè l'Athlètic "ha tingut fe fins a l'últim segon" de partit

Gurpegui marca en l'últim minut el gol de la victòria de l'Athletic. Gurpegui marca en l'últim minut el gol de la victòria de l'Athletic.

L'Athletic Club s'endú els tres punts en el temps de descompte, amb un gol de Gurpegui (1-0)

L'Athletic ha aconseguit una victòria molt soferta a San Mamés, davant l'Osasuna. El gol en el temps de descompte dóna tres punts claus al conjunt de Joaquín Caparrós

Els jugadors de la Reial Societat feliciten Zurutuza (centre), autor del segon gol Zurutuza, golejador

1a Divisió

La Reial Societat, amb més gols que futbol, supera un Sporting que entra en zona de descens (1-3)

Gregory anota el primer gol pels locals, però la Reial capgira al primer temps gràcies a Prieto i Zurutuza. Aramburu, al segon temps, tanca el marcador

Juan Rodríguez (esquerra) disputa una pilota amb Christian Fernández Rodríguez (e) i Christian

1a Divisió

El Ràcing, com a local, aconsegueix guanyar el Deportivo per primera vegada en 15 anys (1-0)

Markus Rosenberg, es converteix en l'home més destacat del partit. El jugador del Ràcing aconsegueix l'únic gol del partit i desaprofita un penal poc abans del final

Iturralde González. Iturralde González.

BARÇA-MADRID

La cara B d'Iturralde González, un àrbitre que no agrada a Madrid

El col·legiat del clàssic serà Iturralde González. La decisió no agrada a Madrid, on l'acusen d'afavorir el FC Barcelona

Un Deportivo en ascensió visita un Racing que necessita la victòria urgentment

Els de Miguel Ángel Portugal són molt a prop del descens i necessiten sumar ràpidament els 3 punts, davant un rival que no perd des de la jornada vuit, davant la Reial Societat

1a Divisió

L'Sporting buscarà tres punts, a casa, contra la Reial Societat per evitar caure en zona de descens

Els locals tan sols han aconseguit dues victòries i estan a un pas del descens, mentre els donostiarres arriben al Molinón després de perdre els dos últims partits

1a Divisió

El Getafe remunta un gol en contra i aconsegueix una victòria a Sevilla que l'acosta a Europa (1-3)

Kanouté avança els andalusos al primer temps, però els madrilenys capgiren el marcador amb dianes de Manu del Moral, Miku i Pedro Ríos