Dilluns, 6 de desembre de 2010 | 18:58
Vostè es troba a: Inici > Comunicació >

De la Morena reconeix a Twitter que es queda enrere

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
El Larguero protagonitza la major caiguda de la Ser
De la Morena reconeix a Twitter que es queda enrere
Comunicació 03/12/2010 14:40
José Ramón de la Morena ha acceptat via Twitter la seva caiguda d'audiència i ha demanat perdó per personalitzar la major caiguda d'un programa de la Ser, després d'aplaudir el treball dels seus competidors i assenyalar que treballarà per millorar. Per la seva banda, Paco González ha agraït el suport dels oïents per doblegar les xifres.
José Ramón de la Bruna
De la Morena ha publicat un missatge al seu compte de Twitter (@jrdelamorena) en el qual fa autocrítica després de perdre més de 300.000 oïents a l'últim EGM. "Jo no necessito autocomplaença. Ni nego les evidències. Les meves xifres són les pitjors de totes. Ho sento", ha assenyalat el presentador de El Larguero.

El longeu locutor de les mitjanits de la Ser aplaudeix el treball dels seus competidors i afegeix que "No és ironia, us ho asseguro. He hagut de fer malament més de 300.000 coses, A part que els altres saben fer bona ràdio... Però millorarem".

Després de publicar aquests missatges, Santiago Cañizares, exporter del València i actualment tertulià de la Cadena Ser, li aplaudeix per això en un altre missatge de la popular xarxa social: "@jrdelamorena reconeix que no li agraden les xifres de l'EGM... és l'únic i per això la meva admiració... l'autocrítica no està de moda...". Al que el propi De la Morena respon: "Que he de dir Santi, els numeros són clars. Tractaré de no decebre-us als quals ho esteu fent bé. Una abraçada".

Paco González

De la Morena no és l'únic que utilitza les xarxes socials per comunicar-se amb els seus oïents. El seu company fins a fa mig any, Paco González, ha publicat a la seva pàgina de Facebook una carta que es pot llegir a la web de la Cope en la qual analitza els resultats i agraeix als nous oïents la confiança dipositada en ell.

"Fa tres mesos dèiem que volíem ser líders sense posar-nos terminis. I encara que l'EGM recull els canvis més lentament (per ser enquestes de "record", no per manipulació, que quedi clar), el nostre primer pas ha estat extraordinari. Ha estat un salt", assenyala el comunicat signat per Paco González, qui celebra que 'Tiempo de juego' hagi duplicat les seves xifres per situar-se en 890.000 oïdores.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1