Vota
Resultat:
6 vots
Redacció osona.com | Actualitzat el 29/11/2010 a les 12:26h

Laporta aconsegueix a Taradell el seu millor resultat de tot el país

Un 16,15% del municipi osonenc vota Solidaritat.

Taradell no ha estat un excepció. El gran vencedor ha estat CiU, amb més de la meitat dels vots (1740 i un 54,22%). El que si cal remarcar del municipi osonenc és la segona posició obtinguda per Solidaritat Catalana, amb 521 vots.

Aquesta xifra significa que la formació liderada per Joan Laporta ha tingut el 16,15% dels vots a Taradell, el millor resultat municipal de SI a tot Catalunya. En part, s’explica per l’estructura local que s’ha anat teixint durant la campanya i precampanya, amb el suport de personatges de pes, com Antoni Pladevall.


Veure resultats electorals a Taradell


Referències a Internet

Laporta

COMENTARIS

+4
-0
Nous temps
Anònim, 29/11/2010 a les 13:22
Una vegada esgotada la via autonomista cal mirar endavant, buscar noves propostes...gent nova a la política, que aporti una nova visió de la situació i que es faciliti un marc en el que la societat (a través de les urnes o de referèndum) pugui decidir quin futur necessitem. Només nosaltres, tots i cadascun de nosaltres podem fer que les coses canviïn. El resultat de SI es un primer pas, però no és l'únic. Hem de continuar lluitant i l'únic fre ens el podem posar nosaltres mateixos. Visca Catalunya!!
+0
-0
Hen guanyat?
Anònim, 30/11/2010 a les 18:00
Que hem guanyat els independentistes?
Uns han perdut 11 poltrones i uns altres n'han guanyat 4. Aquest és el trist resum d'unes eleccions que han demostrat que anar fragmentant l'independentisme no porta a enlloc.
Potser ara els escons trets per Solidaritat seran més valuosos que els que tenia i té ERC? no haguès volgut més sumar que dividir?
El que em rebenta més és que els "independentistes solidaris" estiguin contents d'aquesta devallada. Treballen per a ells o per el pais?

FEU EL VOSTRE COMENTARI


Aquest comentari quedarà pendent d'aprovació per part de l'administrador del web. Si voleu que el vostre comentari es publiqui de forma instantània i sense passar control previ, heu d'estar registrats. Podeu registrar-vos fent clic aqui

Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Enquesta
Els resultats del 28-N influiran a les municipals?
      Vots emesos: 106
Edicions locals

Consum

El nou Codi de Consum de Catalunya

El Codi de Consum de Catalunya amplia, actualitza i millora els drets de les persones consumidores al nostre país i el dota, en l’àmbit de consum, d’un marc jurídic complet que vol esdevenir model de referència en molts sectors de l’activitat econòmica.
Bloc de fotos
Arxiu històric


- Som a Internet des del maig de 1996
- SCG Aquitània SL
- Empresa adherida a l'Internet Quality Agence
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: