Dimarts, 7 de desembre de 2010 | 19:12
Vostè es troba a: Inici > Municipis >

Àngel Ros inaugura un passeig a la sèquia de Torres

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Lleida
Àngel Ros inaugura un passeig a la sèquia de Torres
03/12/2010 12:05
Àngel Ros a l'estrena del passeig
L'alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha presidit l’estrena del nou passeig de gairebé mig kilòmetre un cop s’han fet les obres d’adequació per canalitzar la sèquia de Torres, al seu pas per la facultat de Ciències de l’Educació, que va ser dissenyada pel prestigiós arquitecte portuguès Álvaro Siza i inaugurada l’any 2008.
Aquesta actuació, que està inclosa dins del Fons Estatal per a l’Ocupació i la Sostenibilitat Local i que té un pressupost de gairebé 400.000 €, ha permès crear un passeig urbà per a vianants de gairebé 3.000 metres quadrats i 10 metres d’amplada, en el qual s’han instal•lat una vintena de nous punts de llum, s’han plantat 33 arbres i s’ha posat nou mobiliari urbà, com són 7 bancs i 12 cadires. El paviment del nou passeig és de sauló i la calçada està limitada per una vorada.

En el decurs de la visita, l'alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha destacat que amb aquesta obra "se saneja un espai, es guanya un nou passeig i i es millora tot l'accés a un edifici tan important per Lleida com la Facultat de Ciències de l'Educació".

L’entubament de la sèquia, en el tram comprès entre el carrer de l’Estudi General i el carrer de Sant Pere Cabrera, ha consistit en la col•locació de 195 metres lineals de nova canalització de manera que ara té una dimensió suficient per poder absorbir els cabals concedits a la Comunitat de Regants de Torres de Segre per part de Fecsa-Endesa.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1