Dimarts, 7 de desembre de 2010 | 19:08
Vostè es troba a: Inici > Societat >

 "Avui Catalunya pot confiar més en la seva educació"

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter

 Els alumnes catalans superen la mitjana dels països de l'OCDE

 "Avui Catalunya pot confiar més en la seva educació"

Societat 07/12/2010 14:37

Catalunyapress- Que la  inversió en educació comença a donar els seus fruits a Catalunya ho reflecteixen les últimes dades de l'estudi PISA que avalua als països que participen en l'OCDE. En aquest sentit el conseller Maragall, en la presentació d'aquest informe ha destacat que aquests resultats són molt millors que els obtinguts en el 2006 i ha assegurat que aquestes xifres demostren que el sistema educatiu avança pel camí correcte.

Maragall creu que les xifres presentades i que ha qualificat com "de molt positives"  suposen "un triomf de l'avaluació contínua, un reconeixement del treball dels centres i els professors i un regal per al sistema educatiu, perquè ajuda a veure en quines àrees es va bé i en quins fa falta millorar". "A més, amb aquestes xifres cauen molts tòpics respecte al fracàs escolar a Catalunya", ha resolt Maragall.

 

Els alumnes catalans superen la mitjana dels països de l'OCDE, segons l'informe

Segons dades presentades aquest matí pel conseller d'Educació Ernest Maragall, els alumnes catalans de 15 anys estan més preparats a les àrees de compressió lectora, Matemàtiques i Ciències que la mitjana dels estudiants dels països analitzats per l'OCDE en l'informe PISA i la xifra catalana també supera a la mitjana obtinguda pel conjunt dels alumnes espanyols A l'àrea de comprensió lectora, la mitjana catalana se situa en 498 punts, 6,5 més que la del conjunt de l'OCDE i 17 més que la mitjana espanyola.

Catalunya construeix una escola pública de qualitat
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1