Dimarts, 7 de desembre de 2010 | 19:21
Vostè es troba a: Inici > Política >

"La Catalunya d'avui és molt diferent de la de 1977"

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Zaragoza analitza les causes de la derrota electoral
"La Catalunya d'avui és molt diferent de la de 1977"
Política 07/12/2010 15:12
El secretari d'organització del PSC, José Zaragoza, va analitzar aquest dilluns en La Vanguarda el mal resultat del PSC en les últimes eleccions autonòmiques i atribuint-ho al "fracàs" del Govern.
zaragoza2
Sobre les causes de la derrota socialista, el secretari d'organització dels socialistes catalans ho atribueix al "fracàs" del Govern, que "perdia totes les discussions públiques que emprenia". A més d'interpretar que "ens han fet responsables de tot el que ha passat ", incloent" el que feien els socis ".

Preguntat directament si la renovació del PSC passa "per Castells, Geli o Tura", el Secretari d'Organització dels socialistes catalans ho ha negat afegint que tampoc passa "pel president Montilla, Corbacho o Zaragoza, perquè aquest debat no porta a cap part i els socialistes catalans necessiten nous lideratges i cal deixar de mirar a la gent com fa trenta anys perquè la Catalunya d'avui és molt diferent de la de 1977 ".

Segons les seves pròpies paraules "no tinc cap candidat per substituir a Montilla com a primer secretari del PSC" encara que aporta a la llista de possibles noms d'alcaldes com Josep Ballesteros, Àngel Ros, Pere Navarro, Nuria Parlón, Nuria Marín, Jordi Hereu, Yolanda Pineda i Teresa Farrés.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1