Dimarts, 7 de desembre de 2010 | 19:24
Vostè es troba a: Inici > Política >

Castells aprofundeix en la seva proposta: renovació 'a fons' del PSC 'des de dins'

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Reapareix amb força
Castells aprofundeix en la seva proposta: renovació 'a fons' del PSC 'des de dins'
02/12/2010 12:08
9castells-catradio
Si en la seva reaparició aquest dimecres en la presentació d'un llibre, Antoni Castells apostava per un projecte "regeneracionista radical" per determinar, aquest matí, i en una entrevista en Catalunya Ràdio, ha apostat per fer-ho des de dins del PSC.
En aquest sentit, ha apostat perquè el PSC es converteix en un partit "independent i autònom" del PSOE. A això diu que es dedicarà l'encara conseller en funcions, "a fons i des de dins".

Ha assegurat que diversos pesos pesats del PSC defensen també la idea d'un partit independent, entre ells la conseller de Justícia en funcions, Montserrat Tura, el conseller d'Educació, Ernest Maragall, i la de Salut, Marina Geli.

Castells ha assegurat que la seva decisió d'apartar-se de l'adreça del PSC el passat estiu la va prendre per "discrepàncies en qüestions importants" com la posició dels socialistes al Congrés després de la sentència del Tribunal Constitucional (TC) sobre l'Estatut.

No només recolzar al PSOE

També ha demanat que el PSC no tingui com a única finalitat la de recolzar al PSOE en la governabilitat d'Espanya.

Castells ha insistit que la primera obligació del PSC és "servir al país" i aquesta haver de ser la seva màxima preocupació, al marge que pugui pactar, negociar i establir relacions còmplices i de fons amb el PSOE.

Debat obert

En les últimes hores han estat diferents les veus que han opinió sobre el procés de renovació del PSC. El mateix Antoni Castells apostava per "un moviment regeneracionista" encara per determinar, mentre una de les veus representatives dels alcaldes, Jordi Hereu, apostava un missatge d'unitat de cara a les municipals, en el sentit que la renovació passava, primer de tot, per guanyar aquests comicis.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1