Dimarts, 7 de desembre de 2010 | 19:03
Vostè es troba a: Inici > Societat >

Genoveva Casanova fa oficial la seva relació amb Vargas Llosa

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter

En la celebració del Premi Nobel de Literatura

Genoveva Casanova fa oficial la seva relació amb Vargas Llosa

Societat 07/12/2010 17:49

EP.- Poc després d'aterrar a la capital sueca, l'escriptor Mario Vargas Llosa va gaudir al costat de la seva família d'un sopar per celebrar el seu proper guardó, un premi que rebrà de mans del Rei Carlos Gustavo de Suècia. Entre tanta personalitat, una parella va cridar l'atenció considerablement, la formada per Genoveva Casanova i Gonzalo Vargas Llosa.

genovevavargas
Fins a Estocolm han viatjat la dona del prestigiós escriptor, Patricia, el seu fill Álvaro, que va volar des de Washington amb els seus tres fills, la seva filla Morgana, que va arribar amb les seves filles, i el seu fill Gonzalo, qui va fer l'aparició més sorprenent: va arribar acompanyat de la seva parella, Genoveva Casanova, qui caminava amb l'ajuda d'una crossa després de la lesió que va sofrir durant un reportatge.

Genoveva es va comportar en tot moment com una més de la família i va ser fotografiada, per primera vegada, al costat del seu nuvi Gonzalo i els pares d'aquest, el Nobel de Literatura Mario Vargas Llosa i Patricia, a la sortida del Gran Hotel d'Estocolm, on s'allotgen els guardonats i els seus convidats.

Tal com han publicat en ¡Hola!, es tracta del primer acte oficial en el qual se'ls veu com a parella i, si s'ha de jutjar per les imatges, l'exdona de Cayetano Martínez d'Irujo està plenament integrada en la família del seu nuvi. De fet, Mario Vargas Llosa va estar molt pendent d'ella i va bromejar sobre la seva lesió: "És una imprudent, es va barallar amb un cavall".
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1