Dimarts, 7 de desembre de 2010 | 19:18
Vostè es troba a: Inici > Esports >

Ramos demana perdó

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
El lateral assegura que "no anava amb la intenció de fer mal" a Messi
Ramos demana perdó
Esports 01/12/2010 13:57
P. Alegre.- Sergio Ramos ha comparegut aquest dimecres en roda de premsa, a petició pròpia, per demanar disculpes per la seva actuació durant el clàssic, encara que ha assenyalat que "no anava amb la intenció de fer mal" a Messi i ha explicat que ja ha trucat a Xavi i Puyol per disculpar-se.
Al principi estava prevista la compareixença d'Iker Casillas, però Ramos ha demanat ser ell qui s'enfrontés als mitjans per donar explicacions. El lateral andalús ha reconegut que "em vaig equivocar donant-li aquesta puntada a Messi però no anava amb la intenció de fer mal".

Al de Camas no li va agradar la celebració d'alguns jugadors del Barça, assenyalant amb la mà oberta els cinc dits, en referència als cinc gols. "Gestos com els de el Barça no senten molt bé, però el futbol dóna moltes voltes", ha admès, per afegir a continuació que aquest dimarts va telefonar Puyol i Xavi per expressar-los les seves disculpes pel seu comportament després de la expulsió.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1