Dimarts, 7 de desembre de 2010 | 19:24
Vostè es troba a: Inici > Cultura >

Tres escoles de negoci espanyoles, entre les deu millors d'Europa, segons el 'Financial Times'

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
IE Business School, Esade i Iese figuren en la llista
Tres escoles de negoci espanyoles, entre les deu millors d'Europa, segons el 'Financial Times'
Cultura 06/12/2010 15:32
Tres escoles de negocis espanyoles es troben entre les deu millors d'Europa, segons un ránking que publica aquest dilluns el diari 'Financial Times'. El llistat recull les 75 millors escoles del continent, i entre elles apareixen quatre espanyoles: IE Business School, Esade, Iese i Eada.
ALUMNEESADE
Per ordre, la millor valorada és la IE Business School --amb campus a Madrid i Segòvia--, que se situa en el cinquè lloc, el mateix que va aconseguir en 2009.

L'octava millor escola és, per al diari, Esade --amb seus a Barcelona, Sant Cugat del Vallés, Madrid i Buenos Aires-- i que també repeteix la posició que va aconseguir l'any passat.

Després d'Esade, la novena més valorada és Iese Business School --pertanyent a la Universitat de Navarra i amb escoles a Barcelona, Madrid, Munich i Nova York--. La institució ocupa la novena posició, tres més que en 2009, quan es va portar el sisè lloc.

La catalana Eada --amb seus a Barcelona i Collbató-- ocupa el lloc número 27 i se situa com l'única escola que millora la seva puntuació respecte al 2009, quan la publicació la va deixar en el lloc 38.

A més, l'ESCP Europe, fundada en 1819 a París (França) i que compta amb una seu a Madrid entre les seves cinc escoles a Europa, ha aconseguit el setè lloc després de quedar com a nombre 12 en 2009.

La francesa HEC Paris lidera el rànquing i la segueixen en el 'top 10' l'anglesa London Business School, Insead (França/Singapur), IMD (Suïssa), IE Business School (Espanya) i la Rotterdam School of Management de l'Erasmus University (Holanda).

Després d'elles, tanquen els deu primers llocs l'ESCP Europe (França/Regne Unit/Alemanya/Espanya/Itàlia), Esade (Espanya) i Iese (Espanya).
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1